Азиатец, упоен, ограбен в Колумбия от жена, която срещнал в приложение за запознанства

...
[Източник]Съобщава се, че азиатски гражданин е бил упоен и ограбен
Коментари Харесай

[Източник]

Съобщава се, че азиатски гражданин е бил упоен и ограбен в Колумбия от жена, която срещнал на онлайн запознанства app.

Какво се случи: Мъжът, чието име не се разкрива, е направил планове да се срещне с жената в ресторант в югозападния град Кали, според Daily Mail. Жената обаче предложила вместо това да посети резиденцията му, твърдейки, че не иска да оставя братовчедка си сама вкъщи. Азиатецът, живеещ в Колумбия, се съгласи да приеме двете жени в дома си, където те му предложиха да поръча храна.

Мъжът си спомни, че е използвал дебитната си карта, за да плати доставката на храна, преди да изгуби съзнание. Съобщава се, че той е бил намерен в безсъзнание в апартамента си от приятел, след като не успял да отговори на нито едно от нейните обаждания. Жертвата е отведена в местна клиника, където е поставен под наблюдение в продължение на три дни, докато се събуди.

Разследване: В записите от камерите за наблюдение се съобщава, че жените се виждат да излизат от апартамента с чанта и кутия.

Още от NextShark: Китайски телевизионен продуцент изчезна, след като обвини служители в прикриване на истината за „окована жена“

Използвайки дебитната карта на жертвата, заподозрените отишли ​​да пазаруват, зареждайки $3890 на картата му. Съобщава се, че са похарчили най-малко 1490 долара, за да си купят пръстен в магазин за бижута.

Жертвата моли за помощ: Жертвата призовава властите в Кали да проследят жените и да върнат парите му.

„Не е честно [защото] банката трябва да има предпазна [предупреждение], план и като магазин за бижута [трябваше да види] колко странен пръстен на стойност 6 милиона песо, как могат да го продадат, без да прегледат [ идентификация]“, каза той.

Още от NextShark: „F--- China“ и други речи на омразата, оставени в близост до множество църкви в Сиатъл

Харесвате ли това съдържание? Прочетете повече от NextShark!

Salutatorian се сблъсква с расистки тормоз, след като аплодира „връстници от Близкия изток“ в речта си главата

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР