Източник: Пълната гама услуги за мобилност се предлагат на клиентите в

...
Източник: Пълната гама услуги за мобилност се
предлагат на клиентите в
Коментари Харесай

Първият самостоятелен автомобилен комплекс в България на луксозните марки Jaguar Land Rover отвори врати в София

Източник:

Пълната гама услуги за подвижност се предлагат на клиентите в премиум обстановка

Днес Мото-Пфое откри напълно нов автомобилен комплекс, първия у нас на луксозните марки Jaguar и Land Rover. Модерен, функционален и първокласен, това е ексклузивен център за подвижност, изграден напълно по стандартите на британските производители. Специално за церемонията дойдоха господин Марко Сантучи, Изпълнителен шеф на импортьорската конструкция в европейския регион на Jaguar Land Rover, господин Такаши Ямана, Главен изпълнителен шеф на Sumitomo Corporation в Европа, господин Хироши Кубо, Директор продажба на коли и маркетинг в Дивизия 1 на Sumitomo Corporation в Япония, г-н Томохиро Йонеяма, Генерален мениджър бизнес поделение транспортни и строителни системи Sumitomo Corporation в Европа и г-н Яцек Горски, Технически шеф в европейския район на Jaguar Land Rover. В официалната конференция присъединяване взе и господин Ивайло Панев, кмет на район Кремиковци.

Новото дилърство на Jaguar Land Rover се намира на основния транспортен възел в непосредствена непосредственост до "детелината “ на Ботевградско шосе, където Северната скоростна дъга се влива в Околовръстен път в посока ж.к. Младост. Това е най-високотехнологичният и съвременен план, реализиран до момента за двете премиум автомобилни марки в България, в същото време е най-красивият, функционален и първокласен измежду всички комплекси, които компанията Мото-Пфое е изграждала в миналото.



Оборудването в новия комплекс гарантира мобилността на клиентите на Jaguar и Land Rover чрез цялостна гама услуги за тях:
• Продажба на нови и употребявани автомобили от тези марки;
• Бързо и качествено следпродажбено обслужване;
• Резервни елементи, консумативи и аксесоари;
• Застрахователни услуги;
• Оценка, изкупуване и абонамент;
• Гъвкави финансови пакети за всяко клиентско предизвикателство.

Модерното дилърство предлага на клиентите на Jaguar Land Rover и голям брой нови услуги, включително специфичната стратегия на JLR за селектирани използвани коли, наречена Approved.

Комплексът е с разгърната застроена площ от общо 6000 м2, шоурумът е към 1000 м2, сервизът и аварийните елементи са на повърхност от 1400 м2. Разполага със 140 паркоместа, клиентски зони за настройване на автомобили, за отдих и избор на аксесоари.

Новият дом на Jaguar Land Rover е построен и оборудван напълно съгласно разпоредбите и последните условия за корпоративна идентичност с версията им от декември 2017 г. Отговаря на последните стандарти – т.нар. ARCH идея на фирмата производител. Целта ѝ е да постави собствениците на английските марки в сърцето на бизнеса посредством подобаваща среда, отговаряща по функционалност, улеснение и лукс на качеството, поради което те избират колите си. С внимание към всеки подробност са употребявани материали от утвърдени на световно равнище от JLR доставчици за съвсем всички детайли – вътрешните и външните рекламни и указателни табели, пилони и фирмени знаци (Visotec), настилките, мебелите (Principle Global, с локален подизпълнител в лицето на Булдекор), екраните с продуктово съдържание (InnerWorkings Europe). Сервизът е с мебели и изцяло съоръжение от Далко Моторс и Euromarket.

Клиентите на марките Jaguar и Land Rover ще се радват на ексклузивността, майсторството и най-високото качество на изпълнението и ще оценят свръхмодерните технологии, които са забележими на всички места в комплекса. Новият център е един от най-модерните в Източна Европа и е еталон за красивия и безподобен британски дизайн и жанр от най-висока класа, според взискателната оценка на представителите на Jaguar Land Rover. „ Този извънреден шоурум изразява нашата същинска пристрастеност към автомобилите, които произвеждаме и същевременно въплъщава отдадеността ни към клиентите на Jaguar Land Rover и най-важната ни цел – те да са удовлетворени от услугите, които получават при нас ”, показа г-н Марко Сантучи, Изпълнителен шеф на импортьорската конструкция в европейския регион на Jaguar Land Rover.

Комплексът е планиран да отговори на предизвикателствата от бъдещето на автомобилната промишленост – електрически автомобили и самостоятелно шофиране. Още сега е оборудван със супер мощни зарядни станции, подготвени за напълно електрическите модели на марките.

Първият напълно електрически Jaguar – I-Pace – спортен SUV, ускоряващ от 0 до 100 км за 4,7 сек. и изминаващ с едно зареждане пробег от 400 км, прави своята предпремиера в България няколко месеца авансово, специално по отношение на откриването на новия авто център.

До края на 2018 година капиталовите планове на Мото-Пфое включват откриване на още два нови комплекса на английските марки – по един във Варна и Пловдив. „ От днес започва нашата гражданска война в представянето на премиум моделите в портфолиото на компанията. До края на тази година ще има още два комплекса на Jaguar Land Rover по модела на този в София – единият във Варна, другият в Пловдив ”, каза по време на конференцията Димо Николов, Управител на Мото-Пфое груп.

Новият Jaguar Land Rover център е третият комплекс, който Мото-Пфое построява на територията на София, след този в ж.к. Люлин, който понастоящем предлага Volvo и Ford и в ж.к. Младост, напълно за Ford. Първата копка беше на 3 април 2017 година





*Видео Автопрес 2001
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР