Източник: Негово превъзходителство г-н Шин Бунам става първи почетен председател на камарата Домакинът

...
Източник: Негово превъзходителство г-н Шин Бунам
става първи почетен председател на
камарата
Домакинът
Коментари Харесай

HYUNDAI бе домакин на Годишния бизнес прием на посланика на Република Корея и на Търговската и индустриална камара на Република България и Република Корея

Източник:

Негово превъзходителство господин Шин Бунам става първи почетен ръководител на камарата
Домакинът Hyundai Център даде опция на гостите да се срещнат с най-новите и авангардни модели на корейския производител

Във вторник, 5 декември 2017, официалният център на Hyundai Motor за България отвори вратите си за Годишния бизнес банкет на Негово превъзходителство корейския посланик в България господин Шин Бунам и на Търговската и индустриална камара на Република България и Република Корея. На събитието участваха публични лица от изпълнителната власт, ръководителят на БТПП господин Цветан Симеонов, високо уважавани университетски професори от български и корейски университети, известни европейски спортни деятели и видни представители на корейския и българския бизнес.

Непосредствено преди началото на официалната част се организира и годишното общо заседание на Търговската и индустриална камара на Република България и Република Корея. На него присъстваха всички учредители и контролни органи, както от корейска, така и от българска страна. Бе обсъдена дейността на камарата по организацията на разнообразни мероприятия и бяха очертани целите за 2018 година

Търговската и индустриална камара на Република България и Република Корея оповести сполучливи първи стъпки между представители на бизнеса, културата и образованието в България и Корея и специално акцентира на отличната подкрепа, получена на правителствено ниво и на двете страни. По време на официалната част, Негово Превъзходителство господин Шин Бунам бе удостоен със специфичен мемориален часовник за високите му заслуги за развитие на двустранните връзки и бе оповестено избирането му за Първи почетен ръководител на камарата.
Посланик Бунам акцентира положителната нагласа на корейските компании и университети към Република България и изрази вяра за все по-задълбочени бизнес и културни връзки сред двете страни.

В рамките на събитието гостите имаха възможност да се срещнат от близо с най-новите модели на автомобилната марка HYUNDAI.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР