Източник на обявата и кадри: kupiv.bgТова безспорно е един от

...
Източник на обявата и кадри: kupiv.bgТова безспорно е един от
Коментари Харесай

Уникален луксозен мезонет от 36 квадратни метра във Варна смая пазара на имоти

Източник на обявата и фрагменти: kupiv.bg

Това несъмнено е един от най-уникалните парцели в България.

Виждали сме какви ли не дребни жилища в пренаселени градове като Париж, Токио и Лондон, само че подобен парцел, може би, за пръв път се появява в родината ни.

Мястото е Варна.

В градът цените на парцелите гонят непрекъснати върхове и сигурно притежателите са решили по какъв начин да употребяват площта по допустимо най-практичен и функционален метод.

 Имотът се състои от: сутеренен етаж (18кв. м)-дневна с кухненска част; горен етаж (18кв. м)-спалня, баня с тоалет и креативен ъгъл. 



Ето и обявата: 

`Купи в България` има удоволствието да Ви показа уютно двустайно жилище с повърхност от 36 кв. м., вид мезонет на сутеренен и първи етаж в тухлена жилищна постройка от 2005 година в Цветния квартал. 


Разпределение: На партерното равнище са ситуирани дневна с кухня, а на горния етаж - спалня, баня+тоалет и креативен ъгъл. 


Състояние: Жилището се продава в чудесно положение - първокласно изработен и обзаведен. Има инсталиран чисто нов инверторен климатик и всички електроуреди. Изложението му е южно. Имотът е извънредно подобаващ за инвестиция!


Район: Районът е извънредно спокоен, само че и отзивчив.

Мезонетът е на неповторимата цена от 19 250 Евро.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР