Източник на изображение: unsplash.comС какво марката Under Armour се различава

...
Източник на изображение: unsplash.comС какво марката Under Armour се различава
Коментари Харесай

Спортната марка Under Armour е предпочитана пред Nike и Adidas

Източник на изображение: unsplash.com

С какво марката Under Armour се разграничава от NIKE И ADIDAS?

HTC и Under Armour оповестиха стратегическо партньорство за основаване на HealthBox, сплотяващо мобилни нововъведения и спортни компании. По този метод се основава една от най-ефективните и безвредни екосистеми за спорт. Мнозина считат, че продуктът UA е доста по-търсен от сходни артикули, основани от Apple в тандем с Nike и Adidas.

Сред цифровите активи на компанията може да се забележи и сензационната покупка на най-голямата обществена мрежа за хора, занимаващи се с фитнес, Endomondo. И по-късно приложенията за наблюдаване на храненето и интензивността MyFitnessPal.  Всичко това демонстрира, е от Under Armour не се опасяват да опитват. Това се отнася както за тактиката за развиване на компанията, по този начин и за рекламата и нейното ръководство.

Компанията към този момент няколко следващи години организира съревнование в региона на спортните нововъведения - Innovation Challenge. Това е отворено съревнование, в жанр „ Търсим гений “, на което всеки може да изпрати своите хрумвания за нововъведения в спорта. Телевизионните планове събират хиляди поръчки за присъединяване. Лично управлението на компанията избира финалистите, които с изключение на паричната премия получават опцията да вземат участие в създаването на техните артикули.
Under Armour - тактика
Маркетинг шефът заключи актуалната тактика на компанията единствено с две думи: фокус и дисциплинираност. В момента тактиките на Under Armour се мерят с 5-годишни проекти както за продуктите, по този начин и за развиването на компанията като цяло.

Дисциплината и ежедневната работа са в основата на марката.

„ Когато приказваме за нашия артикул в рекламата, желаеме фенът да види себе си в него, а не суперзвезди, както вършат Nike или Adidas “, споделят от управлението. „ Не споделяме, че наш покупател ще бъде Кристиано Роналдо или Майкъл Джордан. Ние просто желаеме да помогнем на хората, които не могат да си показват живота си без спорт, да реализират резултати. Даваме на спортистите това, от което се нуждаят, които постоянно, във всеки един миг са подготвени да рискуват и да влязат ол-ин в името на успеха. “
На кого залагат Under Armour?
Фактът, че това не са единствено думи, се удостоверява от обстоятелства като контракта със Стивън Къри, американски професионален баскетболист. Баскетболната суперзвезда носеше Under Armour по пътя си към спечелването на постоянния сезон в НБА и да стане най-ценният състезател в лигата.

През сезон 2015/2016 Голдън Стейт Уориърс сложи връх за всички времена в НБА със 73 победи в постоянния сезон и счупи именития връх на Чикаго Булс от 72 победи. Къри сложи нов връх на НБА за тройки с 402.

Резултатът на Къри потвърждава, че има единствено един метод за триумф. „ Трябва да упражнявате всеки ден и постоянно да вършите тежката работа, би трябвало да сте подготвени да се издигнете след всеки неуспех, единствено по този начин можете да спечелите и да постигнете задачата си “, споделя Стивън Къри.

Освен със спортната сцена си сътрудничи с всяка промишленост, обвързвана с физическа интензивност. И няма значение дали става дума за футбол, фитнес, танци или балет. Мисти Копланд, първата афро-американска танцьорка, назначена за прима от Американския балетен спектакъл, също тренира с Under Armour.

 Сега доста анализатори са съгласни, че Under Armour е най-бързо разрастващата се компания за спортно облекло. И след 8 - 10 години компанията може освен да удари пазарния дял в продажбите на спортни артикули, ангажиран от Nike и Adidas, само че и да ги изпревари.

Чрез своите нововъведения и маркетинг, ориентирани особено към младежите, които спортуват, Under Armour всяка година “отхапва ” огромна част от откритите монополи.

Компанията разчита на тези, които спортуват и са подготвени да работят, с цел да реализиран триумф, а не просто желаят да носят фешън марка. Under Armour към този момент е номер едно по продажби в сегмента на бюджетните спортни облекла.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР