Източник: ЛамятаОвен Може да направите всичко по трудния или по

...
Източник: ЛамятаОвен Може да направите всичко по трудния или по
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес. Денят е свързан с романтични изненади за тези две зодии, а за други две

Източник: Ламята

Овен
Може да извършите всичко по сложния или по лесния метод, според от това, какъв опит желаете да придобиете. Ако жадувате за остаряла дора драма, и на всички обкръжаващи да им се съберат очите, до момента в който устройвате нервност, почтена за Оскар, несъмнено би трябвало да се възползвате от сложния метод. О труга страна, в случай че желаете да разбиете проблемите на части и да се оправите с тях един след друга, с цел да разберете за в бъдеще по какъв начин можете да избегнете сходни обстановки, вървете по лекия път.

Телец

Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
 

Близнаци

Даже и в персоналните контакти през този ден е за предпочитане да проявявате въздържаност, отговорност, дисциплинираност и прочувствена улегналост. Възможни са ограничавания в любовта. Не се хвърляйте на врата на този(или тази), който Ви харесва. Такова държание може да бъде възприето като липса на образование, или демонстрация на неприятен усет. З Вашия непрекъснат сътрудник, любим или сателит в живота, през това време може да ревизирате за устойчивост, надеждност и пристойност. Ако сте разкрили личен бизнес, може да съумеете да преодолеете сериозния интервал.
 

Рак

За Вашия обичан човек през днешния ден ще е належащо да знае, че Ви е необходим, че се интересувате от неговото мнение и имате предпочитание да бъде непрекъснато с Вас. Ако не извършите по този начин, че той да е уверен, рискувате да загубите връзките си с него, или доста крепко да ги развалите. Постарайте се, да не допускате подобен излаз от събитията.
 

Лъв

В последно време сте се заемали с голям брой почтени за удивление планове, единствено че не сте постигнали особени триумфи в тяхното поредно довеждане докрай. Употребете целия сегашен ден за тяхното довеждане докрай и най-накрая приключете. Това е доста значимо, тъй като ще Ви подари с чувство за триумфи, което Ви е напълно належащо, с цел да можете по-нататък да вървите напред. Това може да се отнася и за диалог, стартират няколко дни по-рано. Колкото и неловка да е обстановката, би трябвало да изслушате това, което желае да Ви каже този човек.
 

Дева

Вашият обичан човек трудничко ще схваща, какво желаете да му кажете. В един миг дори може да престане да прецизира детайлите и да се пробва да навлезе в същността, а единствено ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се никога да не допускате това.
 

Везни

Забравете за всякаква работа и обърнете взор към персоналния си живот. В края на крайщата началникът или сътрудникът могат да почакат, а своята орис може да изпуснете окончателно. Днешният ден ще окаже решаващо въздействие на по- нататъшното протичане на Вашия живот.Само да не го пропуснете!
 

Скорпион

Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия обичан човек през този ден, че единствено Вашето престояване паралелно с него, без значение дали ще е морално или физически, ще може да му помогне най-малко малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.
 

Стрелец

В живота Ви ще стане забавно събитие, което може да постави началото на редица значими и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате поради, че не постоянно ще успявате да държите обстановката под надзор. Бъдете подготвени да се доверите и на различен човек - да вземем за пример на остарял другар или благонадежден сътрудник. Ще имате куп разновидности да намерите уместно приложение на своите изключетелни благоприятни условия и гении. Не се опасявайте да експериментирате: неуспехи в новите инициативи са малко евентуални. Още повече, че денят е неимоверно подобаващ за сантиментални самопризнания.
 

Козирог

Денят е обвързван с провокации. От време на време може да Ви „ въодушевяват ” или недоброжелатели, или просто далечни хора, които даже не се замислят, че подвизите напълно не са наложителни, а от време на време са и много рискови. Не рискувайте! Откажете се от случките! Трябва да приемате оферти единствено от надеждни и тествани хора! Поради мощното външно въздействие, прочувствено ще се уморявате извънредно бързо. Към обяд към този момент ще възникне у Вас предпочитание да се изолирате от света, и да си отпочинете. Опитайте се, да го реализирате...
 

Водолей

Много деликатно би трябвало да се отнасяте през днешния ден към общото имущество с Вашия обичан човек. Даже е желателно да вършиме това даже и по-внимателно от него. Всяка немарливост ще стане мотив за упреци от негова страна, а това значи, и за вероятни кавги, които в този момент напълно не са Ви нужни.
 

Риби

Вашите връзки може да бъдат наречени с тъжната дума „ общуване ”. Вие се търпите един-друг и с тъга се сдържате, да не кажете на своята половинка всички глупости, които мислите за нея. Това ще бъде изключително очевидно през днешния ден. Този интервал скоро ще свърши и би трябвало единствено да потърпите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР