Източник: Karcher Източник: Karcher За нас като най-голямата верига за

...
Източник: Karcher Източник: Karcher За нас като най-голямата верига за
Коментари Харесай

Кампания Чиста вода от Керхер през тази година ще подкрепи инициативата Чешмите в България

Източник: Karcher

Източник: Karcher

" За нас като най-голямата верига за спортни артикули в света прекосяването към устойчивото бъдеще е основен детайл от тактиката ни. Задачата ни е да развиваме от ден на ден детайли от кръговата стопанска система като предложение на артикули Втори живот, опция за назад изкупуване на колела, сервиз и корекция на спортна екипировка, с цел да могат потребителите оптимално да удължат живота ѝ. Decathlon и Керхер имат доста общо в своята визия за устойчивото развиване на планетата ни и по тази причина се включваме в акцията, която цели да обърне внимание за рисковете от потребление на бутилките за еднократна приложимост. Сигурни сме, че нашите консуматори ще се радват на опцията да изпълнят бутилката си за многократна приложимост с вода, пречистена с ултрафилтрация от WPD машината, конфигурирана в DECATHLON Витоша, а скоро и в други наши магазини ", съобщи Кристина Момчилова , експерт стабилно развиване и кръгова стопанска система в Decathlon България.

Източник: Karcher

Sofia Ring Mall продължава да бъде сътрудник на акцията и всички искащи могат да се възползват от свободно наличния диспенсър за вода WPD на последния етаж в обекта. " За нас като един от най-големите търговски центрове в страната е значимо да демонстрираме и поддържаме обществената отговорност. В лицето на екипа на Керхер намираме сътрудници и съидейници и сме щастливи да бъдем първият търговски обект, подкрепил идеята " Чиста вода от Керхер ", показа Силвия Чапарова-Алексиева , търговски и маркетинг шеф на Sofia Ring Mall.

Екипът на Керхер поддържа партньорството с " Чешмите в България " като към този момент осъществя изцяло безплатно разчистване на две чешми в регион Слатина, Столична община - чешмите на пазарите " Ситняково " и " Слатина ", с което означи Световния ден на водата 22 март 2024 година През предходната година акцията " Чиста вода от Керхер " поддържаше идеята на " Капачки за бъдеще ", над 400 индивида се включиха в идеята и предадоха капачките си в магазините на Керхер.

Източник: Karcher

Източник: Karcher

Еднократните пластмасови бутилки са основен замърсител на околната среда. Системите за изстудяване на бутилирана вода също постоянно са нехигиенични. Разходите за произвеждане, превоз, разчистване, личен състав за обработка и предпазване, както и отпадъците от различно използваеми бутилки са високи и постоянно неуместни. За разлика от тях, диспенсърите за вода Керхер работят хигиенично, ефикасно и стабилно. Нашите новаторски, надеждни и лесни за поддръжка системи за филтриране на водата са използвани на всички места, където наличната вода е несъответствуваща за пиянство. По всяко време, непосредствено и в съвсем неограничени количества. Разполагаме и с модели, които работят без значение, без външни източници на зареждане и без електроника или помпа.

Източник: Karcher

Потребителите имат опцията да се възползват от функционалностите на диспенсъра WPD в Sofia Ring Mall, Decathlon Витоша и всички Керхер центрове в страната. Компанията дава безвъзмездна бутилка за многократна приложимост от тритан при предварителна регистрация на karchershop.bg. С това Керхер продължава да развива своите цели към стабилно бъдеще. Повече за акцията, уредите и обектите на Керхер можете да видите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР