Източник: Групата на 2017-а година – СкандаУ, се отправи на второто

...
Източник: Групата на 2017-а година – СкандаУ, се
отправи на второто
Коментари Харесай

Тото от СкандаУ сяда зад волана на CR-V: По автомобила ви посрещат

Източник:

Групата на 2017-а година – СкандаУ, се отправи на второто си за тази година участие зад кормилото на CR-V 1.6 iDTEC в най-високото равнище на съоръжение – Premium и с 9-степенна автоматизирана трансмисия. Само два дни след стартирането на двете си нови песни Без да пие и Кокаина рапърите яхнаха 160-те коня на SUV № 1 на планетата, за да отпътуват към варненския Club Planet, а за своя изява в Банско ще тестват и възможностите на HR-V.

Първи в шоурума ни на бул. „ Ботевградско шосе “ 326 с неизменимата си бойна походка пристигна Тото (Йонислав Йотов). Той е отдавнашен другар на Honda и даже преди два месеца тества и новия Civic Hatchback. Впечатлен от колата, той реши да опитва и флагмана на Honda. „ Пътуваме постоянно, като тираджия съм – навъртам близо 30 000 километра месечно. Необходим ни е голям автомобил, тъй като постоянно сме аз, Лъчо, „ диджей “, озвучител и водач, плюс техника. Плюс това желаеме да стигнем, накъдето сме тръгнали, с цел да си свършим работата и да зарадваме почитателите, по този начин че ни е належащо колата да е и достатъчно надеждна “, оживява се Тото. А по-късно е така добър да отговори на всичките ни въпроси.

Накъде ще ви води CR-V?

Отиваме в най-скъпия клуб в България, във варненския Planet, имаме празненство присъединяване, второто ни за тази година. Ключов обект е за нас. Доста е първокласен, там по колата те посрещат. Паркинга не ти отварят, ако автомобилът ти не наподобява достатъчно нов. Имало е случаи, в които съм отивал със остарялата си кола, и не са ми вдигали бариерата, с цел да вляза и да си оставя техниката.
Какъв водач си?

Месечно върша по 30 000 км и повече, буквално съм като камионджия и нямам друг избор с изключение на да съм внимателен, другояче няма да мога да си продължа работата. В случая ми би трябвало здрав и благонадежден автомобил, в който да има задоволително място за хората и техниката, да стои добре на пътя и да е достатъчно внушителен. Никога не бързам, в случай че би трябвало да бъда почтен.
Доста сте известни, само че не давате много интервюта, по какъв начин го постигате?

Нямаме PR, всичко си вършим сами, дори не ходим по изявленията, по излъчвания, дори не обичаме да го вършим, и макар това имаме толкоз почитатели в социалните мрежи и народът го желае. Може би, тъй като сме същински. Така бяха и Ъпсурт на времето.
Те ли са вашето ентусиазъм?

Разбира се! ДА! (очите на Тото светват, той видимо се разпалва) – ние поради тях започнахме, взехме решение, че би трябвало да се прави такава музика, подобен рап. И естествено с времето взехме от него, добавихме от себе си и си направихме СкандаУ. И някак си хората споделят, че ние носим тяхната легенда. Самите Ъпсурт го казват, че ние сме продължението на тяхната история.
Турне отвън България?

През март отпътуваме за Лондон, ще имаме концерт там. Днес гледах колко американски и британски „ ютюбъри “ реагират на новите ни две песни, а това означава, че ще ни гледат безпределно много хора в мрежата, имам поради милион!
Какво ти даде и какво ти взе BigBrother?

Донякъде едно успокоение, че си починах два месеца, само че и едно напрежение, но всичко е по равно. Видях себе си в различни обстановки, там в един интервал ми беше добре, в един – зле, просто това е един обикновен на живота, който тече ужасно бързо. Там имам възприятието, че остарях с 10 години.
Някои настояват, че рапърите не могат да пеят… Знам, че мъчно се рапира?

Върху музика се случват нещата, но техниката при рапа е друга. Има рапъри, които могат да пеят, само че съвсем няма артисти, които могат да рапират. Там всичко е въпрос на стотни, изпуснеш ли буквичка, сричка, няма влизане до края на песента. Когато се постанова това да го правиш час и половина на сцена, се изисква здрава диафрагма и мощни дробове.
Кое идва първо в рапа – текстът, или музиката?

Зависи, просто чуваш един инструментал и той стартира да ти приказва, той ти казва „ Аз нося тази страст “, аз изсвирвам за това. И влизаш в този филм.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР