Източник Фокус, снимка БулфотоУчениците бяха изведени, а учебните занятия отменени

...
Източник Фокус, снимка БулфотоУчениците бяха изведени, а учебните занятия отменени
Коментари Харесай

Обгазяване в езиковата гимназия в Добрич, спешно извеждат децата

Източник " Фокус ", фотография Булфото

Учениците бяха изведени, а образователните занятия анулирани през днешния ден в Езикова гимназия " Гео Милев " в Добрич. Причината е обгазяване в един от коридорите на учебното заведение. То било провокирано от пикантен спрей.

Инцидентът е станал тази заран, към 8:30 часа. Заради остра задушлива миризма учениците са почувствали дискомфорт в очите, гърлото и са кашляли. Веднага са изведени отвън постройката, оповестява " Фокус ".

Уведомени са Регионалното ръководство по обучение и ОДМВР - Добрич. След идването на чиновниците на реда почнало претършуване.

По-късно възпитаник е намерил спрей, изхвърлен в учебния двор. Именно този спрей е бил причина за случая. Според чиновниците на реда сходен спрей се разсейва за малко, само че все пак образователните занятия от първа промяна са били анулирани. Впоследствие ученичка от 12- клас си е признала, че спреят е неин, развалил се е и в положение на нерешителност тя го е изхвърлила на открито откакто е почнало обгазяването. Тя го носела като средство за самоотбрана, защото живее в краен квартал на града, разясни шефът на гимназията Милена Иванова.

Междувременно стаите са били проветрени и следобедните занятия са почнали обикновено.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР