Източник Фокус, снимка БулфотоШофьорът, причинил тежката катастрофа на спирка във

...
Източник Фокус, снимка БулфотоШофьорът, причинил тежката катастрофа на спирка във
Коментари Харесай

Шофьорът, причинил тежката катастрофа на спирка във Варна, заспал зад волана

Източник " Фокус ", фотография Булфото

Шофьорът, предизвикал тежката злополука на спирка във Варна, е задремал зад кормилото след нощна промяна.  Това е обяснил пред органите на реда след случая 21-годишният мъж, заяви началникът на " Пътна полиция " при ОДМВР - Варна гл. контрольор Петко Камбуров по време на брифинг, представен от Радио " Фокус " - Варна.
``
реклама 
По думите му лидерът, който е арестуван за период до 24 часа, има брошура от три години, само че няма никакви нарушавания на пътя до този миг. Пробите му за алкохол и опиати са негативни.
 
Гл. инсп. Камбуров добави, че занапред ще се откриват аргументите за тежкото произшествие. Ще бъдат оценени записи от видеокамери в региона, както и от видеорегистратора в колата.
 
До момента е открито, че автомобилът се е движел по бул. " Владислав Варненчик " в посока към Трета гимназия в лявата лента. От кръстовището с улица " Дрин " леката кола е почнала гладко да се отклонява в дясната лента, по-късно - в бус лентата, и най-после - по тротоарното пространство.
 
Малко преди удара в автобусната спирка, джипиесът на автомобила е отчел скорост от 47 километра в час.
 
Сред потърпевшите има и жена на 51 години, която е леки травми на разположение. Тя е настанена в УМБАЛ " Св. Марина " в града за наблюдаване.
 
С заплаха за живота остава едното от 14-годишните потърпевши девойки. Без директна заплаха за живота, само че в реанимация е другият ранен 27-годишен мъж.
 
По думите на гл. инсп. Камбуров сигнал за случая е постъпил в 07.40 часа тази заран. На място незабавно са изпратени екипи на Спешна помощ, " Пътна полиция " и Пожарната.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР