Източник Фокус, снимка БулфотоПолезният ход на Борисов е налагането на

...
Източник Фокус, снимка БулфотоПолезният ход на Борисов е налагането на
Коментари Харесай

Анализатор обясни кой е правилният ход на Борисов след скандала с апартаментите на Цветанов

Източник " Фокус ", фотография Булфото

Полезният ход на Борисов е налагането на морална норма, че облагодетелстване или демонстративно възстановяване на имотното положение, без значение дали то е правилно от правна позиция, не може да се случва на политиците в тази страна, до момента в който са на власт. Това сподели политическият анализатор проф. Антоанета Христова във връзка абсурда, обвързван с жилищата на ръководещи политически фигури, предава " Фокус ".

„ Всеки ход е потребен тогава, когато трансформира рецесията в решение. В момента ГЕРБ се намира в рецесия, тъй като е ръководеща партия, удря се моторът на предизборните акции на ГЕРБ и самият Борисов до този миг няма забележима декларирана рекламация за смяна на средата, в която живее “, означи проф. Антоанета Христова.

По думите й до този миг ГЕРБ се е опитвала постоянно да чисти и отлюспва тези, които нарушават публичното доверие в партията. „ Това е процедура, за разлика от Българска социалистическа партия, и всичко това са камъни в градината на Борисов, просто тъй като той е основателят на тази партия “, разяснява проф. Антоанета Христова.

Според нея това е късмет Борисов да наложи тази морална норма, която до момента е била погазвана редовно, най-малко в границите на партията, която управлява. Проф. Антоанета Христова сподели още, че Българска социалистическа партия не печели от този скандал. „ В момента, в който излезе техен представител, който се асоциира с разнообразни отрицателни практики в предишното, който в тази ситуация нападна ГЕРБ, нещата стават комични в очите на наблюдаващия. Не може този, който е упрекван в същото, да подлага на критика този, който се упреква сега. Не може хора, които са се подигравали с жителите, да нападат сега държавното управление за абсурда с жилищата. Необходим е чист облик, офанзивата да идва от страна, която не може да бъде упрекната в същото, а с такова лице сега Българска социалистическа партия не разполага “, добави проф. Христова.

Според нея Българска социалистическа партия плаши дейните хора, страхуващи се от предварителни парламентарни избори, които могат да хвърлят страната в тежко безвремие. „ Най-вече не играе в интерес на Българска социалистическа партия вътрешното разделяне. Абсолютно теоретично предписание е, че когато има знаци за вътрешни проблеми в партията, не се повишава рейтингът за нея, а където има знаци за обединени, има късмет за проявление на рейтинга “, посочи политическият анализатор. Проф. Христова добави, че това ще бъде типичното всекидневие на тежка предизборна акция и всеки ден ще бъдем очевидци на кавги, които са готови най-малко шест месеца преди този момент.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР