Източник: фейсбукБойко Борисов показа невероятно трогателни снимки от рождения ден

...
Източник: фейсбукБойко Борисов показа невероятно трогателни снимки от рождения ден
Коментари Харесай

Бойко Борисов пусна снимки с голямото си внуче

Източник: фейсбук

Бойко Борисов сподели необикновено трогателни фотоси от рождения ден на огромното си внуче, което е кръстено на него. 

Премиерът ги разгласява на профила си във Facebook и описа какво е подарил на момченцето за неговия 4-ти рожден ден.

" Аквариум с рибки за 4-тия рожден ден на Бойко. Пожелавам му да пораства здрав и доста да ни радва ", написа той. 







Бойко-младши, внукът на премиера Бойко Борисов, става на 4 годинки на 31 януари. Малчуганът ще получи изненади от майка си Венета, баща си Иван, както и от дядо си. Освен да се радва на играчките си, внукът на премиера към този момент ще натрупа книжки в библиотеката, защото скоро се захваща с учението, написа Блиц.

От 5-годишна възраст той ще би трябвало да стартира да посещава подготвителна група в детската градина, която ще го изстреля към първи клас. Другото огромно събитие за Бойко-младши от миналата година е, че стана християнче. Премиерът стана кръстник на внуците си в разгара на юли.

Ритуалът се състоя в храм " Света Петка " в Клисурския манастир ден след огромния празник Илинден. " Бойко и Иван към този момент са християнчета ", написа тогава министър-председателят във Facebook и показа фотография от значимото фамилно събитие. Двете братчета одобриха Христовата религия в красиви костюмчета, майка им Венета блестеше в ефирна бяла рокля, а таткото Иван бе в грациозен костюм.

Бойко-младши се показал повече от добре и с любознание слушал думите на отеца. От напълно дребен той задавал остроумни въпроси, умеел да брои, да счита, знаел писмеността и доста думи на британски. В фамилията му предсказват ярко бъдеще в точните науки.

Единствената щерка на Бойко - Венета, има три висши образования като и трите си дипломи е получила в Съединени американски щати. Когато се прибра в България, тя реши да свие фамилно гнездо с половинката си Иван. Първият им наследник Бойко се роди на 31 януари 2016 година, а второто момченце - Иван, проплака 2 години по-късно в ръцете на същия екип от лекари единствено месец след рождения ден на дядо си, написа " Ретро ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР