Източник 24 часа7-8 мъже с телосложение на охранители, предвождани от

...
Източник 24 часа7-8 мъже с телосложение на охранители, предвождани от
Коментари Харесай

Частни гардове се опитали да изведат Стайко Стайков от болницата

Източник 24 часа

7-8 мъже с телосложение на охранители, предвождани от юрист, са желали да нахлуят в стаята на арестувания за 72 часа Стайко Стайков в Министерство на вътрешните работи болница и да го приберат у дома, защото бил в тежко положение.Мъжете са били незабавно спрени от служители на реда и правосъдни охранители, които не са ги позволили до стаята на сина на Миню Стайков. 29-годишнит мъж бе изместен в Министерство на вътрешните работи болница от Пирогов, където бе настанен през вчерашния ден сутринта.

Гардовете поискали да поемат защитата на Стайков от държавните органи. До напрежение не се е стигнало и след известно време охранителите и юриста си тръгнали от болничното заведение, заяви " 24 часа " .

``
реклама

Полицията прави инспекция на случай в Министерство на вътрешните работи болница, обвързван с охранители на обвинявания за присъединяване в незаконна група Стайко Стайков, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, без повече детайлности.

Междувременно роман на таксиметровия водач, откарал обявилия се за похитен мъж до дома му, слага под подозрение тази версия. Пред " Нова телевизия " Венци Ковачев сподели, че мъж, носещ маска против грип, го е спрял до мола на бул. " Черни връх " и е изискал да бъде откаран до къща в Бояна. Там бил посрещнат от мъж, който платил сметката.

Стайко Стайков бе разгласен публично за търсене с алена бюлетина от Интерпол при започване на октомври м.г. Обвинението против него е за присъединяване в незаконна група за данъчни закононарушения, пране на пари и незаконно произвеждане на цигари.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР