Източната философия прегръща смело идеята за прераждането , миналите животи

...
Източната философия прегръща смело идеята за прераждането , миналите животи
Коментари Харесай

6 знака, които ви подсказват, че имате КАРМИЧНА връзка от минал живот:

Източната философия прегръща самоуверено концепцията за прераждането, предишните животи и кармата. Дори и да не вярвате сляпо в предходното си битие, най-вероятно най-малко сте се замисляли върху тази забавна идея.

Всъщност доста религии – в това число индуизма, будизма и някои секти на юдаизма и исляма – включват визията за минали животи в своите обичаи и идеологии, а услуги като прочитане на минали животи също получават известност.

Концепцията за минал живот се основава на концепцията, че имаме нефизическа душа или същина, която се движи от едно физическо тяло към идващото в течение на голям брой животи – което значи, че на доктрина може да сме имали доста животи и връзки с други хора преди тези, които изпитвате сега.

 предходен живот

„ Всеки има минал живот или животи “, споделя екстрасенсът Андрю Брюър пред онлайн изданието Bustle. „ Хората се прераждат, тъй като им харесва да са тук. “ Възможно е вашата душа да е приела физическа форма в сегашния ви живот, тъй като е била тук преди и в този момент желае да изживее освен това или да израсне по някакъв метод.

И до момента в който нашите прераждащи се души могат да се усъвършенстват по метод, който носи мъдрост в бъдещия живот, съгласно Брюър хората не се трансформират прекомерно фрапантно от един живот в идващия. „ Мислете за всяко олицетворение като за персонален израз на самата душа “, споделя Брюър. „ Всеки път идваме с сходни черти, гении и странности – както и непрекъснати физически качества, без значение от раса или пол – които отразяват преобладаващата същина на нашата душа. “

Тъй като сме склонни да превъплъщаваме „ типа, действието, мисленето и осмислянето “ по сходен метод през голям брой животи, съгласно Брюър има симсъл да се срещаме с души, които сме познавали от други животи.  Срещата с някого, който сте познавали в минал живот, носи неповторима и мощна връзка – и съгласно екстрасенсите има някои признаци, които могат да подскажат за това.

 астрология прераждания

Астрологична съгласуемост

Клонът на астрологията, наименуван синастрия, постоянно се употребява за сравняване на съвместимостта сред две или повече рождени карти и може да се употребява за идентифициране на връзки от минал живот. Опитен астролог ще знае какви галактически улики да търси в тази точка към любиим от минал живот.

„ Чрез астрологията можете да видите връзките от минали животи доста ясно “, споделя пред Bustle екстрасенсът Андрю Брюър. „ Тя нормално се употребява, когато се търсят сантименталните благоприятни условия сред двама бъдещи сътрудници. “ Северният и Южният възел в астрологията съставляват въпроси на ориста, а Южният възел се свързва съответно с минали животи. Така че в допълнение към мощната персонална връзка, в случай че главните точки или планети във вашата карта са подравнени с нечий Южен възел – или назад – това може да хвърли светлина върху евентуална връзка от минал живот.

 нумерология прераждане

Интуицията

Сравняването на рождените карти е потребна процедура, когато изследвате опцията за връзка от минал живот с някого, само че от време на време може да обърнете и внимание на това по какъв начин сте се почувствали, когато сте го видели за първи път. Срещата със важен човек от предишния ви живот нормално ще провокира видимо чувство. Реакцията на тяхното наличие може да бъде добра или неприятна, само че съгласно Брюър рядко ще бъде неутрална. Дори да сте доста привлечени или мощно да не харесате някого при първата среща с него – без никаква разумна причина или просветление за какво – може да е знак, че сте били свързани в минал живот.

Понякога енергийното привличане е още по-интензивно. Изживяването на възприятието на обич от пръв взор е различен мощен знак, че сте имали минал живот с някого. „ Няма такова нещо като обич от пръв взор – това в действителност е обич от пръв спомен “, споделя медиумът Винсент Гена, пред Bustle. „ Без умишлено да го знаете, допустимо е да имете спомен от минал живот. “ Ако сте усетили това непреодолимо чувство за „ обич от пръв взор “ с колегата си, това може да се дължи на връзката ви от минал живот.

 кармична връзка

Силно привлечени сте един от различен

Сродните души (или хора, с които сте споделяли минали животи) могат да влязат в сегашния ви живот под разнообразни форми. Сродната душа от минал живот не е наложително сантиментален сътрудник – това могат да са другари, сътрудници или членове на фамилията. Но съгласно медиума Ерика Корман една обща тематика сред всички връзки от минал живот е, че се чувствате доста привлечени един от различен. „ Никой не влиза в живота ви инцидентно “, споделя Корман пред Bustle. „ Всички се срещаме заради някаква причина, без значение дали я знаем или не. “ Това може да значи, че душите ви имат някаква незавършена работа или неща, които към момента би трябвало да научите един от различен.

 майка и щерка

Динамиката на връзките ви е объркваща

В връзките си от време на време може да почувствате, че функциите са мистериозно обърнати или динамичността няма смисъл. Ако сте осведомени с това възприятие и имате връзки, които дават отговор на това, може да става дума за минал живот. „ При прераждането нормално пътувате с една и съща група души, само че може да играете разнообразни функции в живота на всеки различен “, споделя медиумът Каролайн Зани пред Bustle.

„ Ако в миналото сте чували някой да споделя: „ Чувствам, че аз съм майката, а тя е детето “, когато приказва за собствен родители, това е мощен знак, че налице е някакво кармично балансиране. Въпреки че има доста фактори, които въздействат на динамичността на взаимоотношенията, осмислянето на връзките от минали животи може да ни помогне да осъзнаем своите междуличностни битки на по-дълбоко равнище.

Когато сте с някого, времето не съществува

Някои другарства могат да продължат цялостен ​​живот – или даже повече, в случай че вярвате в минали животи. Всички имаме другар, с който може да изкараме години, без да приказваме, само че елементарно можем да се върнем към него, като че ли не е минало време, и тези продължителни връзки могат да сочат към връзка от минал живот.

Ако сте свързани с някого от различен живот, тогава понятия като време и разстояние няма да повлияят на връзката ви толкоз елементарно, колкото нормално. Ако ви е писано да се свържете още веднъж, тогава този живот постоянно ще ви събира. „ С интернет и обществените медии можете елементарно да намерите изгубени хора – в случай че желаят да бъдат открити “, споделя духовният консултант и екстрасенс Давида Рапапорт пред Bustle. „ Ако не желаят да ги намерите, може би кармата ви, обвързвана с тях, през този живот е изпълнена. “

 жена и котка

Отношенията от минал живот не се лимитират до хора

Животни също може да бъдат с вас от минал живот. „ В доста случаи животните инстинктивно знаят къде желаят да бъдат – домът, който желаят, човешкият родител, който търсят – или знаят, че можете да им помогнете да намерят дома, от който се нуждаят “, споделя Рапапорт. „ Ако някой е притеглен от съответна порода животни и няма пояснение, това може да е от минал живот. “

Възможно е някои животни да намерят хора, тъй като душите им са били свързани в минал живот. Но защото не можем просто да попитаме едно животно по какъв начин се усеща, би трябвало да се доверим на интуицията си. „ Може да има нещо в животното, което ви кара да се чувствате като че ли и двамата си принадлежите и може би в действителност е по този начин “, споделя Рапапорт. „ Ако едно животно те желае, някак си ще се озове там, където може да бъде намерено от теб в точния миг. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР