Изтеклите документи за самоличност на български граждани - лична карта

...
Изтеклите документи за самоличност на български граждани - лична карта
Коментари Харесай

Страхотна финансова новина за българите в Гърция

Изтеклите документи за идентичност на български жители - персонална карта или паспорт, ще се признават от чиновниците на работа по претовареност (ОАЕД) в Гърция по време на карантината.

Българските жители ще могат да се записват като безработни или да употребяват услугите на службата по претовареност удостоверявайки идентичност с изтеклите документи до издаване на нови такива.

Инициативата за решение на този извънредно значим проблем за българите в Гърция бе подета от ръководителя на сдружението на българите на остров Крит господин Петър Анастасов.

След постъпили голям брой недоволства от български жители, че не могат да се записват на гръцката борса, както и да употребяват услугите на ОАЕД заради изтекли документи, ръководителят на сдружението Петър Анастасов сезира българското посолство в Атина, както и министър Захариева, които реагираха незабавно.

Към момента Посолството на Република България в Атина е получило увещание от управлението на ОАЕД, че неговите чиновници по места са осведомени за това решение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР