Изтекли данни от имейла на посланика на Обединените арабски емирства

...
Изтекли данни от имейла на посланика на Обединените арабски емирства
Коментари Харесай

Скандалът в Близкия Изток придобива чудовищни мащаби! Разкрития за Обединените арабски емирства ще взривят региона

Изтекли данни от имейла на посланика на Обединените арабски емирства в Съединени американски щати, могат да застрашат интернационалната дипломация, заяви „ Ал Джазира “, представена от Факти бг. През предходната седмица хакери разпространиха въпросните имейли. В тях има информация за връзка на ОАЕ с мозъчни тръстове, спонсорирани от Израел.

Става въпрос за акция за удари по имиджа на Катар и Кувейт. Говори се още за присъединяване на ОАЕ в опита за прелом в Турция и тяхната битка с терористичните групи.

Според правния специалист Махмуд Рефат изтеклите документи свидетелстват за закононарушенията на ОАЕ в района. „ ОАЕ унищожиха народите на Либия и Йемен. Това стана под флага на битката с Мюсюлмнаското приятелство “, съобщи Рефат.

Очаква се тези линкове да са тематика на диалог по време на среща на представители на ОАЕ и мозъчен концерн обвързван с Израел. Разглеждала се е и политиката на Саудитска Арабия за сближение на региона.

Смята се, че от ОАЕ са желали да изместят страната като първи съдружник на Съединени американски щати в района.

Според специалисти тези дейности могат да застрашат Съвета за съдействие в Персийския залив. В имейлите се загатва и някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Робърт Гейтс.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР