Изтеглил 4000 лв. от картата й след нейната смърт 22-годишният

...
Изтеглил 4000 лв. от картата й след нейната смърт 22-годишният
Коментари Харесай

Подсъдимият за убийството на жена си край Пловдив обвинен и в мародерство

Изтеглил 4000 лева от картата й след нейната гибел
22-годишният Любомир Петров, обвиняем за убийството на жена си Красимира Куковска в пловдивското село Бегово, се снабди с ново обвиняване – в мародерство. Жената умира на 11 септември 2020 година, а от 14-и до 16-и същия месец той е изтеглил от банковата й карта общо 4000 лева Делото против него потегля изначало на 13 октомври в Окръжния съд в Пловдив, измежду като през апелативните магистрати откриха процесуални нарушавания и върнаха обвинителния акт на прокуратурата. При първото разглеждане на случая процесът беше засекретен, с цел да не станат публично известни детайлности от персоналния живот на Любомир Петров и Красимира Куковска.

Младата жена е била много заможна, тъй като наследила от умрелите си родители сериозен агробизнес. Заживяла с Любомир през 2018 година и още същата година се родило първото им дете, а второто - месеци преди гибелта на дамата. Тя купувала на мъжа си скъпи коли, часовници и т. н., до момента в който в един миг не изпаднала в усложнение да заплаща рентите на хората, чиито земи обработва. Красимира предизвестила Любомир, че би трябвало да живее по-скромно, и двамата почнали да се карат. След това тя го помолила да напусне дома й.

На 11 септември 2020 година той ходил два пъти до къщата й, само че тя отказала да беседва с него. Според прокуратурата през нощта той се промъкнал в жилището, тя се събудила и той я прострелял с въздушна пушка. Първоначалната версия на Любомир била, че Красимира се е самоубила, което е мъчно с пушка. След това твърдял, че двамата се сборичкали и изстрелът е създаден в паниката.

Той прекара в ареста година и 8 месеца и сега си е у дома, без да има право да излиза.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР