Изтърпяващ наказание лишаване от свобода получи нова 4-годишна ефективна присъда

...
Изтърпяващ наказание лишаване от свобода получи нова 4-годишна ефективна присъда
Коментари Харесай

Още четири години към присъдата и солена глоба: Ето какво се случи със затворник, когото хванаха с хероин

Изтърпяващ наказване отнемане от независимост получи нова 4-годишна ефикасна присъда и санкция в размер на 20 000 лв. за опит да популяризира хероин в затворническото общежитие в село Разделна, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

25-годишният Милен А., който изтърпява ефикасна присъда в затворническото общежитие в село Разделна, бе наказан през днешния ден от състав на Варненския областен съд на 4 години отнемане от независимост и 20 000 лв. санкция.

В кратко правосъдно разследване Милен признал виновността си за  опита да популяризира хероин на различен лишен от независимост. Това се случило на 15 декември 2017 година, когато 25-годишният мъж провесил неподготвено въже от килията си, на което привързал чорап. В него сложил доза хероин, предопределена за непостоянен по делото пандизчия.

Действията на Милен били видяни от надзорник, който пред двама очевидци извадил наличието на чорапа и разкрил в него сгънато парче от вестник, в което имало кафяво прахообразно вещество. Така желанията на наказания били осуетени.

Физико-химическата експертиза по делото открила, че веществото е хероин.

Днешната присъда на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР