Изтъкнатият драматург, прочул се с авторските си моноспектакли и с

...
Изтъкнатият драматург, прочул се с авторските си моноспектакли и с
Коментари Харесай

Камен Донев шокира с дълго пазена тайна

Изтъкнатият драматург, прочул се с авторските си моноспектакли и с режисурата на най-гледаните у нас в последните години театрални постановки провокира блъсканица в театралния живот, откакто се разбра, че тихомълком се е разделил с майката на щерка си.

Всички са сюрпризирани от новината, защото най-обичаният ни театрал — 47-годишният Камен Донев ревниво пази надалеч от прожекторите персоналния си живот, написа таблоидът "Уикенд ".

Популярният артист и режисьор дума не обелва в изявленията за житейските си половинки. След раздялата с майката на 9-годишната си дъщеря Димана още през 2016 година той е свил ново фамилно гнездо с друга жена.

"Първият ми брак завърши. Аз се разведох. Сега пребивавам с друго момиче и имам момиченце. Румяна се споделя. Кръстена е на майка ми ", за първи път повдигна завесата на персоналния си живот в тв изявление Донев.

Изтъкнатият драматург, прочул се с авторските си моноспектакли и с режисурата на най-гледаните у нас в последните години театрални постановки, запазил другарски връзки с някогашната си жена. Камен безрезервно се грижел за по-голямата си щерка, която обожавал и се стараел нищо да не ѝ липсва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР