Изследвайки такава вероятност, Euronews и Bloomberg вещаят края на една

...
Изследвайки такава вероятност, Euronews и Bloomberg вещаят края на една
Коментари Харесай

На почивка през горещата вълна?

Изследвайки такава възможност, Euronews и Bloomberg вещаят „ края на една епоха ” на летните почивки. Проучване, извършено по поръчка на Европейската комисия, поддържа тази прогноза с цифи и обстоятелства, откривайки нов модел в търсенето на туристически услуги – увеличение на туристическия поток към северните европейски райони, при забележителен отлив на туристи от Южна Европа.

„ Но това не е срив, а смяна “, отвръщат от асоциацията на френските туристически организации Entreprisesde Voyage. Според тях се развива различен модел: напролет и есента ще пътуваме до Андалусия и гръцките острови, през лятото – в Скандинавия, Северна Франция или да вземем за пример в Мавриций, където, през юли и август е зима, със междинна температура 14°С.

Според Entreprisesde Voyage, желаните летни дестинации на французите тази година са трите най-горещи страни - Гърция, Испания и Тунис, плюс Антилите. Отчитайки нараствания брой туристи в Скандинавия, Северна Франция или Елзас, от асоциацията са уверени, че „ експертите в туризма в Южна Европа...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР