Изследват жена от екипажа на моторен кораб във варненско кораборемонтно

...
Изследват жена от екипажа на моторен кораб във варненско кораборемонтно
Коментари Харесай

Кораб под карантина във Варна, отчетоха висока температура на член от екипажа

Изследват жена от екипажа на моторен транспортен съд във варненско кораборемонтно дружество, която оповестява за нараснала телесна температура, оповестява Maritime.bg.

``
реклама
Жената е част от екипажа на плаващия под флага на Малта автомобиловоз NEPTUNE HORIZON (IMO: 9451721) и сама осведоми за нарасналата си телесна температура.

До излизане на пробите от проучванията, корабът е подложен под карантина, ремонтните действия са прекъснати, не се позволява слизане на брега на екипажа или директен контакт с работещите в предприятието.

Maritime.bg научи, че на 06 март е изминал 14-дневният интервал от последното престояване на кораба в рискова страна, съгласно определянието на СЗО. При идването у нас екипажът е минал термометриране, което не е открило отклонения.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР