Изследване, проведено от университета Джон Хопкинс (САЩ), е установило преди

...
Изследване, проведено от университета Джон Хопкинс (САЩ), е установило преди
Коментари Харесай

Сънищата не се сбъдват, те са реалност


Изследване, извършено от университета Джон Хопкинс (САЩ), е открило преди няколко години, че интуицията на бременните дами за пола на бъдещото дете е вярна в 70% от случаите.

Но не щеш ли сънищата на бременните, свързани с пола на бъдещото дете, се оказват правилни в 100% от случаите.

Сънищата дават информация, която към този момент участва някъде в дълбините на човешкото схващане. Те постоянно сочат това, което е належащо на индивида за напредък, достижение на психическа естетика, здрави връзки с другите и така нататък, написа Psychology Today.

  • Символите на сънищата: какво разкриват за теб?

Те оказват помощ да се избере верният път и припомнят за незавършени каузи. Сънищата са същински заводи за произвеждане на смисли. И в никакъв случай не лъжат.

Писателят Том Робинс твърди, че сънищата не се сбъдват – те са действителност. А когато приказваме за сбъдващи се сънища, то нормално имаме поради реализиране на нашите честолюбиви замисли или стремежи.

Сънят е обвързван по най-непосредствен метод с момента на събуждане. Когато се спука „ сапуненият мехур “ на нашият сън, ние за момент получаваме опция да надникнем в своето лично подсъзнание и да извлечем оттова някои облици, които се отнасят до това, какви би трябвало да бъдем. Изглежда, нашият мозък непрекъснато работи над реализацията на нашия капацитет денонощно.

Има неща, които е невероятно да се видят денем при ярка светлина – звездите, да вземем за пример. За да забележим някои неща, ни е нужна мрачевина. Можем да си блъскаме главите над решаването на проблемите доста дълго, а по-късно то идва насън – на сребърен поднос.

Излиза, че опитите да решим проблемите без информацията, която се съхранява в нашите сънища, е все едно арбитър да произнесе присъда, като е пренебрегнал половината от обстоятелствата по делото.

Много от нашите сънища са почтени да ги назовем „ шедьоври на метафоричното другарство “. Сънищата носят действителна информация, действителни импулси, действителни страсти. И в случай че ги пренебрегваме, то следствията може да се окажат също изцяло действителни.

В Малайзия живее племето сенои, където съществува същински фетиш към съня. Всяка заран тези хора се събират, с цел да си опишат какво са сънували предходната нощ и да обсъдят смисъла на тези сънища.

Всички значими решения се вземат с отчитане на сънищата. Сеноите считат, че когато някой или нещо преследва индивида насън, то това е по-скоро съдружник, в сравнение с зложелател.

Затова не трябва да бягаме, а да се обърнем към преследвача с лице и да разберем за какво ни преследва, какво желае да ни каже/предупреди/напомни.

И прочее сеноите въобще не знаят какво е меланхолия, неврози или психози.

Ето какво може да подсказват някои от сънищата ви:

Падане

Усещането за рухване насън може да значи едно от две неща: вие или не контролирате живота и връзките си, или отпускате нещо, което ви потиска.

Влюбеност

Усещането за пристрастеност насън значи, че мислите за този човек, и може да ускори вашето внимание към него. Сънищата ви се явяват отражение на вашето подсъзнание и в случай че насън сте влюбени в някого, това значи, че този човек провокира мощни страсти у вас. Ако ви се е присънила някогашна обич, то или на този стадий от живота си към момента усещате същото както в миналото, или част от вашето Аз тъгува по този човек.

Преследване

Сънят, в който ви преследват, приказва за изпитван от вас стрес във връзка отговорности или отговорности, от които бихте желали да избягате. Той също може да значи, че сте пренебрегнали нещо значимо в живота си, на което е време да обърнете внимание.

Голота

Още един стандартизиран сюжет е да се озовете голи измежду тълпата. Такива сънища значат, че изпитвате позор или разстройване по някакъв мотив или се опасявате от разкритие. Още едно значение на подобен сън е накърнимост, т.е. в дадения миг усещате непотребна сензитивност или уязвимост.

Падащи зъби

Зъбите постоянно попадат насън. Ако ви се е присънило, че ви падат зъбите, това може да значи безпокойство от загуба на нещо значимо или боязън да изглеждате непривлекателни.

Шофиране

Управлението на автомобил символизира вашия живот. Начинът, по който шофирате колата насън, приказва по какъв начин живеете. Внимателно и умерено или рисковано и неразумно? Познавате ли пътя или сте се заблудили? Равен ли е пътят, или е в дупки? Напрегнати ли сте, или сте отпуснати? Вашите чувства от шофирането насън могат с акуратност да ви предадат вашите усеща по пътя на действителния ви живот.

Секс

Сексът се явява визия за вашето психическо положение. Разочаровани ли сте, или сте щастливи? Сънят със секс може също да значи, че вие желаете избран тип фамилиарност или физическа непосредственост, или просто нужда на организма от полово разреждане.

Коса

Косите насън символизират вашите мисли и желания. Ако сънувате, че сами си стрижете косата, това значи, че сте подготвени за смяна или с вас се случва смяна. Ако насън вашата коса е сплъстена, това може да е директно отражение на вашите подозрения в действителния живот. Такъв сън може също да се интерпретира като вашето терзание за външния ви тип.

Бебета

Бебетата насън значат, че чувствате накърнимост или нужда да бъдете обичани, те също може да са знак за нови инициативи.

Паяци

Ако видите паяк насън, това значи, че усещате своето господство или нужда от господство. Намирате се на прага на достижение. Видът на мъртъв паяк насън подразбира, че сте преодолели това, което ви е плашело.

Закъснение или изпускане на рейса

Закъснението насън значи, че сте претрупани с работа или не можете да овладеете страстите си. Такъв сън също може да значи, че давате доста обещания, които не сте в положение да извършите, и това ви тормози. Още едно тълкуване на закъсненията насън е чувството, че животът ви минава около вас.

Храна

Сънят, в който сте заобиколени от храна или поглъщате огромно количество храна, сочи познания и благосъстояние. Храната е знак за триумф и бъдещо благоденствие.

Плач

Сълзите насън приказват, че съжалявате за нещо в живота си и би трябвало да дадете воля на тези страсти. Също по този начин плачът може да значи, че сте сдържали възприятията си и е належащо да разпуснете. Друга противоположна интерпретация – очиствате се от нещо и най-накрая сте подготвени да погледнете истината в очите.

Смърт

Смъртта е обвързвана със обилни промени и преобразувания. Тя може да значи завършек на нещо или начало на нов стадий. Да видите насън личната си гибел, е знак за преходна фаза във вашия живот.

Сънят за гибелта на обичан човек подсказва, че се страхувате да не го загубите или че възприятията ви към него се трансформират, допустимо е той да „ умира “ за вас. Смъртта може също по този начин да значи вашето остаряло Аз и раждането на нова, по-добра версия на вашата персона.

Макар че интерпретирането на сънищата е занимателно, самият човек само е в положение да разбере същинската дълбочина на тяхното значение.

Сънищата по този начин или другояче се съединяват с действителността и знаците във вашите сънища отразяват това, което чувствате и мислите за избрани неща. Когато ги разберете по-добре, ще можете и по-добре да разберете какво се случва в живота ви и какви решения да вземате.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР