Изследователи от Университета по феминология в Токио откриха формулата, с

...
Изследователи от Университета по феминология в Токио откриха формулата, с
Коментари Харесай

Помагало за жени: Може да прецените размера му с няколко прости изчисления

Изследователи от Университета по феминология в Токио откриха формулата, с която елементарно можем да открием какво се крие под панталоните на мъжете.
Прочетете още
За изчислението е нужно да знаем номера на обувките, дължината на носа и тегло на нашия обект.

Формулата е следната: А = 35 (B+3C)/D. А е дължината на мъжкото достолепие, В е номера на обувките, С - дължина на носа, D - телесно тегло.

Ако да вземем за пример мъжът носи обувки размер 44, дължина на носа му е 4 см, тежестта 80 кг, значи, че дължината на член му е 25 см! А= 35(46+3*4)/80 = 25 cм.

По начало японските мъже са известни с дребните си членове. Обикновено техният размер е 7-8 см. Затова на особена респект са " огромните тояги ". Според локалните традиции девойките нямат право да вършат секс с избраника си преди сватбата. И с цел да не изпитат отчаяние от първата брачна нощ, формулата за пресмятане дължината на пениса към този момент ще им прави чудесна работа. След което по-лесно ще могат да решат дали да се съгласяват на предлагането за брак.

Друг е въпросът дали, в случай че японките знаят размера на половия член на кавалерите си, това няма внезапно да снижи броя на сватбите в страната. А от там и раждаемостта.

След като новината за формулата стана ясна, промишлеността в Япония реагира мигновенно. Някои производители на обувки смениха номерацията си. По този метод размер 38, за вбъдеще ще бъде обозначен като 47.

Горките японки, май още веднъж ще останат с излъгани очаквания!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР