Изследователи от Китайската академия на науките в Пекин оповестиха шокираща

...
Изследователи от Китайската академия на науките в Пекин оповестиха шокираща
Коментари Харесай

Шокираща теория! Омикрон е тръгнал от мишка ВИДЕО

Изследователи от Китайската академия на науките в Пекин оповестиха шокираща доктрина за вероятния генезис на разновидността Омикрон.

Те настояват, че е допустимо той да е основан в тялото на мишка. Теорията им е оповестена в Journal of Genetics and Genomics и опровергава преобладаващата доктрина, че полимутантната шипова поредност на Омикрон е еволюирала при продължителна зараза в пациент с тежка имунна непълнота.

Теорията гласи, че мишка е била инфектирана с човешкия вирус посредством " противоположен зоонозен трансфер ", при което вирусът еволюира всички свои 45 разновидности и по-късно се трансферира назад в хората.

Изследователите към момента изследват въпроса дали е допустимо мишката да е инфектирана инцидентно, или нарочно; и в случай че е инцидентно – по какъв начин още веднъж вирусът е минал в хората; а в случай че е преднамерено – за какво е позволено вирусът да се популяризира „ на открито “.
Свързани вести Ето кои са другите признаци при разновидността "Омикрон " Омикрон или Делта? Как да разпознаем признаците Математик: "Омикрон " ще господства у нас до седмица Омикрон завладява Истанбул, внезапен скок на инфектираните в цяла Турция Драконови ограничения и бустер: Европа се изправя против новата опасност Омикрон
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР