Изскочил пред колата им на път за детската градина, случаен

...
Изскочил пред колата им на път за детската градина, случаен
Коментари Харесай

Първо във Флагман.бг! Брутално насилие: 36-годишният Николай заля с бензин жена си и 2-годишното им дете

Изскочил пред колата им на път за детската градина, инцидентен минувач ги е избавил да изгорят живи

Брутален случай на домашно принуждение от тази заран за малко не завърши с три смъртни случая, единият от които на 2-годишно дете. 36-годишният Николай Иванов заля с бензин жена си и личния си наследник и за малко не ги изгоря живи. Нападението е от Сливен и е станало, до момента в който 33-годишната жена кара детето си на ясла, описаха извънредно за Флагман.бг очевидци. 

Тази заран малко след 7 часа младата жена, чиито букви са И.К. (няма да съобщим името й, защото се опасява за живота си), качила детето в колата си и тръгнала към  детската градина. Няколко минути по-късно някогашният й другар, татко на детето, с който не са дружно от няколко месеца, изскочил пред колата. Стресната, И. К., спряла внезапно. Той влезнал в автомобила и почнал да им крещи. Агресивният Николай извадил голяма 2-литрова бутилка, цялостна с бензин, и залял възлюбената си, разпръснал горивната течност и към задната седалка, където седял синът му. Изкарал и запалка.

„ Ще ви запаля, ще ви убия “, крещял обезумелият мъж.

Детските писъци огласили улицата, през която по това време минавали доста хора, само че на помощ се притекъл единствено един човек – млад мъж, който съумял да отскубне от ръцете му запалката и се обадил на тел. 112. Дошлите на място служители на реда задържали мъжа за 24 часа. 

И. К. към този момент е подала тъжба против нападателя си, който в действителност от един месец имал ограничаваща заповед да не приближава някогашната си другарка и сина им. 

Николай е от сливенското село Самуилово, има богато престъпно минало. Той е осъждан за обири, а сега против него тече друго произвеждане – за шофиране след приложимост на наркотични субстанции. Защо обаче е на независимост – не е ясно. 

Екип на Флагман.бг съумя да открие жертвата, както и юриста й. Преди минути 33-годишната И.К. излезе от разпит в ОДМВР-Сливен. Очаквайте по-късно извънредния й роман пред наш кореспондент! 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР