Изсъхнал кестен стърчи много грозно на метри от сградата, в

...
Изсъхнал кестен стърчи много грозно на метри от сградата, в
Коментари Харесай

Изсъхнал кестен стърчи грозно под носа на кметство Одесос

Изсъхнал кестен стърчи доста грозно на метри от постройката, в която се обитава администрацията на регион " Одесос ". Намира се на 50-тина метра от кабинетите на общинските служители, само че очевидно е незабележим за тях.

До преди няколко седмици, когато останалите му събратя също бяха с голи клони, не се забелязваше, че дървото е сухо. Но в този момент контрастира на зеленината, зад и към него.

Намира се на кръстовището на улиците " Петко Каравелов " и " Братя Миладинови ". По втората - по посока администрацията на регион " Одесос ", също стърчи различен кестен, който е съвсем мъртъв. Това видя кореспондент на Varna24.bg , само че очевидно тези дървета са невидими за някои общински чиновници, които другояче би трябвало да наблюдават за зелената система на морския град.

Преди месец и няколко дни алармирахме за изсъхнал клон, който заплашваше да се стовари върху минувачите. Той се намираше на ул. " Михаил Колони " - от Шишковата градинка по посока Морската градина. След нашата обява рисковия клон бе отстранен. Похвално! Но за какво не бе отстранено и сухо дърво на същата улица, единствено на метри от него?!

Явно и то, както и тези, с които започнахме, са невидими за общинската администрация. А лятото наближава, а с него идват и туристите. Явно сухите дървета са нов тип атракция, с която Варна ще притегля повечко летовници.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР