Изрично да бъдат вписани приоритетните проекти на всяка една община,

...
Изрично да бъдат вписани приоритетните проекти на всяка една община,
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Само при ясни ангажименти към общините, ще има подкрепа за бюджета

Изрично да бъдат вписани предпочитаните планове на всяка една община, тъй че да се увеличи стандартът на живот на хората в обитаемоте места. Това е изискването на Движение за права и свободи, с цел да поддържа бюджета на министъра на финансите Асен Василев. Коментарът направи ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски след среща с кметовете на партията, която се организира в Благоевградско.

Делян Пеевски събра кметовете, незабавно след приключването на локалните избори, с цел да се поздравят за постигнатите “много положителни резултати ” на локалните избори, оповестяват от пресцентъра на Движение за права и свободи.

“Нашият ангажимент към хората, които дават своето доверие и поддръжка на издигнатите от Движение за права и свободи кметове е като работим по този начин, че кметовете и общинските препоръки да осъществят нашите политики в интерес на хората. Когато те работят решително и умерено, хората ще са добре, сподели Пеевски.

Искането към изпълнителната власт от страна на Движението – “ясни правила и гаранции, че всички общини ще имат еднакъв достъп до запас, с цел да реализиран европейски стандарти ”, съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР