Изразът най-добър често се хвърля в днешно време – всъщност,

...
Изразът най-добър често се хвърля в днешно време – всъщност,
Коментари Харесай

Най-добрата техника на 2017-та година – част 1

Изразът " най-хубав " постоянно се хвърля в днешно време – в действителност, дотолкоз, че действително е изгубил цената си. Ние от PC World използваме " най-хубав ", с цел да опишем неща, които екипът ни счита, че са изключителни в своя подтекст. Иновативни артикули, страховит дизайн, последна дума на техниката, функционалност и всичко това на налична цена... Е, в идващите редове ще намерите изключения за това последното, защото в някои случаи макар галактическата цена, става въпрос за артикули, които са изключителни в категорията и опциите си и няма по какъв начин да не попаднат в сегашния лист. И по този начин, най-хубавата техника на 2017-та година...

Ресивър Naim Uniti Atom
Ако изключим премиум домашните аудио системи и високия клас съставни елементи, премиум озвучаването не свети с блокбъстър шлагери през последните няколко години. По всичко проличава, че вниманието главно е ориентирано към портативните джаджи и умните колонки. Но, апелирам ви, не казвайте това на Naim. Uniti Atom е едно от най-вълнуващите допълнения към домашното озвучаване, което се е появявало на пазара. Откъде да стартираме? От метода, по който наподобява? С една дума – зашеметяващо! С едносъставен дизайн, изпълнен напълно в черно, с хубав LCD панел и моден бутон (или по-точно диск) за контролиране на звука ситуиран независимо върху самото устройство. Няма човек, който да мине около Uniti Atom и да не пожелае да се допре до бутона за звука.

Прочетете още: Фейсбук и Microsoft са блокирали хакерски атаки на Северна Корея

Но Uniti Atom не е просто образно шоу – all-in-one дизайна го прави елементарен и понятен за лаиците на тематика ресивъри, само че звукът не е за подценяване. При 40W на канал от Class A/B усилвател, Uniti Atom може да се оправи със съществени аудио провокации. А от страна съгласуваност, устройството служи като хъб за домашно кино, само че и всичко що е мултимедия, в това число с вградена поддържка на Tidal и Spotify.

Слушалки Bose QC35 II
В свера, в която се навъдиха толкоз доста модели от толкоз доста марки, Bose не престават да вършат висок клас шумоизолиращи слушалки. Факт, на цена, която не е за всеки, само че с качество, което би оценил всеки. QC35 II споделя същата превъзходна дарба да изолира шума, да дава страховит тон и да е естетически изискан, както предшественика си QC35s, само че с спомагателен бутон на лявата слушалка за активирането на Гугъл Assistant. Това разрешава действия, като да направиш телефонно позвъняване, да сменяш песните, да търсиш направления и всичко това, без даже да вадите телефона си от джоба. Не е наложително да изполвате Гугъл Assistant – в случай че желаете, можете да програмирате бутона да превключва сред разнообразни равнища на шумоизолиране, да вземем за пример.

Други преимущества по отношение на предходния модел са, че QC35 II са по-леки, могат да се сгъват, тъй че да заемат осезаемо по-малко място, а и като цяло са по-комфортни при доста дълготрайно прилагане (4 - 5 часа и нагоре).

Телевизор LG C7 OLED 4K HDR
Ако към момента не сте си купили OLED тв приемник, това е изцяло разбираемо: към момента са по-скъпи спрямо LED тв приемниците. Но в случай че е пристигнало времето за нова покупка, имайте поради, че OLED възпроизвеждат доста по-динамични и живи цветове, дават по-ярка картина, а и тъмните тонове са по-дълбоки. Най-хубавото? Вече стартират да изравняват по цена LED тв приемниците!

А в случай че би трябвало да посочим крем де ла крем измежду OLED, то това е LG C7 Series. Ако ви трябват още доста и разнообразни аргументи да се убедите, известният уебсайт Wirecutter показва C7, като най-хубавият тв приемник, който са тествали.

Професионален фотоапарат Sony A7R III
Тази година, Sony A7R III подвигна летвата на това, което назоваваме " професионални фотоапарати ". Благодарение на невероятния си датчик и бърз процесор (който взима на заем от А9), A7R III комбинира превъзходни изображения във висока резолюция, освен това неуместно бързо и тъкмо (тук приказваме за 10 fps непрекъсната скорост на снимане с цялостен автофокус и автоекспозиция). Но, не, не, това не е всичко. A7R III идва с плетора от функционалности, които няма да намерите в предшественика A7R II и биха задоволили, както ландшафтните, портретните и студийните фотографи, по този начин и всички други. Освен това, идва включва по-голяма батерия, втори слот за памет карта и джойстик за по-лесно ръководство на настройките по време на снимане.

Няма по какъв начин да не споменем и новия режим Pixel Shift Multi Shooting, при който фотоапарата движи датчика безусловно пиксел по пиксел, с цел да снима четири разнообразни RAW изображения в един шот, по този начин достигайки общо 169 милиона пиксела. След това можете да обедините изображенията в един кадър с доста висока резолюция и непорочност на цветовете.

Не на последно място, A7R III споделя същите 4К благоприятни условия, както и A7R II.

Гейм подпора Nintendo Switch
След злополуката наречена Wii U, Nintendo се върнаха удърно в играта със Switch. Новата подпора опустоши света на гейминга заради две съществени аргументи. Първо, Switch е хибрид сред домашна гейминг подпора и портативна такава, която ослепително извършва и двете си функции.

Второ, единствено няколко месеца след премиерата си, Switch получи освен едни от най-хубавите игри на годината (ексклузивни за Switch), само че и изобщо в историята на гейминга. Разбира се, става въпрос за The Legend of Zelda: Breath of the Wild и Super Mario Odyssey. Но портфолиото на Switch продължава да пораства и скоро ще може да се похвали с повече качествени заглавия, колкото Xbox One получи за последните четири години.

Портативни колонки Ultimate Ears Blast и MegaBlast
Колонките Blast и MegaBlast са първите умни колонки, които вършат Ultimate Ear. Когато бъдат свързани към Wi-Fi мрежа, можете да кажете на Alexa да пусне музика или да отговори на тривия въпроси, по същия метод, по който бихте го създали с Amazon Echo. Blast и MegaBlast (разликата е в размера на колонките) блестят най-вече що се отнася до физическа издръжливост – водоустойчиви, удароустойчиви, с повърхнина срещу надраскване. MegaBlast дава извънредно мощен тон за размера си (колкото две кенчета от 330 мл) и сигурно е най-мощното нещо, което Ultimate Ear са произвеждали.

Извит екран Dell UltraSharp 38 и LG Ultrafine 5K
Когато избирате нов екран и сте подготвени да похарчите задоволително средства, с цел да се сдобиете с най-хубавото на пазара, нещата опират до два избора. При първия се спирате на LG Ultrafine 5K поради извънземната му резолюция (14.7 милиона пиксела, което е 77 % повече от средностатистическия 4K дисплей), в композиция с необятна цветова палитра, която създава зашеметяващи, точни цветове. Но след месеци прилагане, няма по какъв начин да не си признаем, че модела е леееко недомислен (при състояние, че работи единствено с USB-C и му липсват портове; а и дано не отваряме дума за дизайна). Ако някой ден Apple решат да пуснат личен екран, биха взаимствали доста от LG Ultrafine 5K, а по-късно ще му прибавят от своята магия и ще се трансформира в екран на бъдещето.

От друга страна, имаме същинския любимец в категорията Dell UltraSharp 38 (горе-долу на цената на LG Ultrafine 5K). Първоначално извитият необятен екран може и да ви се стори като неприятна смешка, само че доста бързо ще разберете, че съотношението 21:9 идва с съответна причина – работливост. Ако мъчно се фокусирате и непрекъснато се разсейвате, този екран блокира периферното зрение и безусловно гълтам вниманието ви. В началото е шокиращо какъв брой доста работна повърхност предлага Dell UltraSharp 38, защото за разлика от конфигурациите с два монитора, центъра не е разграничен от безели. Електронната поща отляво, главните приложения в центъра, Slack, Telegram и iMessage отдясно, и влизате в горната лига.

Тук е редно да споменем, че Dell UltraSharp 38 не е гейминг екран и не може да се похвали с дълбочина и акуратност на цветовете както LG Ultrafine 5K. Но в случай че ежедневната ви работа се състои от таблици, браузъри, текстови редактори, графични стратегии и всевъзможни отворени прозорци и табове, то ултраширокият екран на Dell ще ви свърши превъзходна работа на апетитна цена.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР