Израелският пристанищен град Ейлат в Червено море беше подложен на

...
Израелският пристанищен град Ейлат в Червено море беше подложен на
Коментари Харесай

Иракски милиции удариха израелския град Ейлат

Израелският пристанищен град Ейлат в Червено море беше подложен на въздушна офанзива в понеделник , която не аргументи жертви, споделиха военните, а подкрепяна от Иран въоръжена формация в Ирак пое отговорност, предава Ройтерс.

В изказването на военните се споделя, че летящ обект, изстрелян източно от Израел, е блъснал постройка в Ейлат. Не се прецизира какъв е бил обектът или произходът му. В града са задействани сирени, само че не е имало прихващане от противовъздушната защита, се споделя в известието.

" Ислямска опозиция в Ирак ", проиранска милиция, съобщи в изказване, че е атакувала " жизненоважна цел " в Израел, " употребявайки подобаващи оръжия ", като не се разгласяват повече детайлности.

Ейлат беше подложен на по време на съвсем шестмесечната война на Израел против Хамас в Газа. През ноември Израел сподели, че група в Сирия е изстреляла дрон, който е блъснал пристанищния град.

Град Ейлат е единственото израелско пристанище на Червено море и най-южният израелски град. Той се намира сред границите с Египет и Йордания.
 Израел изтегли танковете си от болница Ал-Шифа
Израел изтегли танковете си от болница Ал-Шифа

В комплекса са открити над 20 трупа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР