Израелският премиер Нафтали Бенет разговаря с украинския президент Володимир Зеленски

...
Израелският премиер Нафтали Бенет разговаря с украинския президент Володимир Зеленски
Коментари Харесай

Израелският премиер на тайна мисия: Срещна се с Путин и Зеленски

Израелският министър председател Нафтали Бенет беседва с украинския президент Володимир Зеленски довечера, откакто организира тричасови диалози в Кремъл с съветския Владимир Путин, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Премиерът Нафтали Бенет беседва с президента на Украйна Володимир Зеленски след срещата му с съветския президент Владимир Путин “, сподели представителят на Бенет в изказване.

Повече детайлности публично не се оповестяват.

„ Премиерът на Израел Нафтали Бенет е на загадка задача в Москва “, оповестиха в събота израелските медии. Белият дом е бил авансово известен за нея и поддържа напъните на Израел да посредничи за преустановяване на огъня. В делегацията на Бенет са включени роденият в Украйна министър Зеев Елкин, както и съветникът по националната сигурност Еял Хулата.

ТАСС заяви в това време, че съветският президент Владимир Путин и израелският министър председател Нафтали Бенет са разискали разнообразни аспекти на обстановката в Украйна в Кремъл в събота. „ Президентът на Руската федерация Владимир Путин организира диалози с Нафтали Бенет, по време на които бяха разисквани разнообразни аспекти на обстановката в Украйна в подтекста на специфичната военна интервенция на Русия за отбрана на Донбас “, се споделя в изказване на пресслужбата на Кремъл.

След диалога Бенет е отпътувал за Германия, където ще има среща с немския канцлер Олаф Шолц, съобщи Франс прес.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР