Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви днес, че страната му ще

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви днес, че страната му ще
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел ще отговори на атака на Хизбула със съкрушителен военен удар

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи през днешния ден, че страната му ще отговори със "съкрушителен боен удар " на всяко нахлуване, осъществено от проиранското ливанско придвижването "Хизбула ", предадоха международните организации.

Изявлението на Нетаняху бе в отговор на мнения на водача на "Хизбула " Хасан Насрала, който предизвести, че Израел може да бъде "заличен " при възможна война сред Съединени американски щати и Иран, отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

В изявление в петък Насрала съобщи, че организацията му е доста по-силна в сравнение с по време на войната от 2006 година и способна да нанесе удар на всички места в Израел, напомня Асошиейтед прес. Сочейки по карта, той означи редица цели, към които придвижването може да насочи офанзивите си.

В послание към държавното управление си през днешния ден, Нетаняху подлага на критика арогантните съгласно него думи на Насрала.

"Нека да бъде ясно, че в случай че "Хизбула " посмее да направи нещо неуместно и нападна Израел, ние ще нанесем против тях и Ливан пагубен боен удар ", сподели израелският министър председател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР