Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху отправи остро опровержение срещу сенатор Чък

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху отправи остро опровержение срещу сенатор Чък
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху критикува Шумер, Байдън заради намаляващата подкрепа за Израел: Фокусът трябва да бъде свалянето на Хамас

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху насочи остро опровергаване против сенатор Чък Шумър, който прикани за ново управление в еврейската страна.

" Мисля, че изказванията на Шумер са изцяло неуместни. Мисля, че ние не сме бананова република. Народът на Израел ще избере по кое време ще има избори, кого ще определени и това не е нещо, което ще ни бъде натрапено “, сподели Нетаняху в „ Fox & Friends Weekend “, неделя.

Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър, D-N.Y., прикани Израел да избере нов министър-председател, който да размени Бенямин Нетаняху, с цел да се придвижи към дълготраен мир сред израелци и палестинци под формата на двустранно съглашение държавно решение.

Лидерът на болшинството сподели, че има вяра, че „ министър председателят Нетаняху е изгубил пътя си, като е разрешил политическото му оцеляване да вземе преимущество пред най-хубавите ползи на Израел. “

" Погрешно е да се пробвате да замените определените водачи на сестринска демокра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР