Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху написа статия в понеделник, в която

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху написа статия в понеделник, в която
Коментари Харесай

Нетаняху очертава 3 предпоставки за мир в публикация

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху написа публикация в понеделник, в която обрисува три предпоставки за мир в района: унищожаването на Хамас, демилитаризацията на Газа и началото на развой на дерадикализация на палестинското общество.

В коментар в The Wall Street Journal Нетаняху сподели, че откакто тези три условия бъдат изпълнени, „ Газа може да бъде възобновена и вероятностите за по-широк мир в Близкия изток ще станат действителност. ”

Нетаняху е изразявал поддръжка за тези позиции в предишното, само че в излагането на съответната си позиция в главен американски информативен бюлетин, Нетаняху обяснява началната позиция на Израел, до момента в който интернационалният напън нараства да откри път към мир.

Администрацията на Байдън, въпреки да поддържаше Израел, също изпрати сигнали, че желае да види завършек на борбите на фона на вътрешен и външен напън.

Застъпвайки се за заличаването на Хамас, оповестена от Съединени американски щати за терористична организация, Нетаняху отбелязва, че водачите на Хама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР