Израелският финансов министър Авигдор Либерман даде положителна проба за COVID-19

...
Израелският финансов министър Авигдор Либерман даде положителна проба за COVID-19
Коментари Харесай

Израелският финансов министър се зарази с коронавирус

Израелският финансов министър Авигдор Либерман даде позитивна проба за COVID-19 и написа в Туитър, че се усеща добре, ще се изолира " през идващите няколко дни ", само че ще продължи да работи от вкъщи си, заяви Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29878
В понеделник позитивна проба за ковид даде външният министър на Израел Яир Лапид.

Либерман бе подложен на критика, че не е обезпечил повече държавна помощ за бизнеса в миг, когато поради разновидността Омикрон броят на инфектираните в Израел скочи и доста чиновници и консуматори бяха принудени да си останат у дома. " Ще продължа да повеждам виновна икономическа политика от вкъщи си, информирайте се и планирайте бъдещите си стъпки ", написа той в Туитър, очевидно в отговор на рецензията.

На 10 януари 63-годишният Либерман разгласява фотография по какъв начин му слагат четвърта доза от ваксина против COVID-19. В края на декември Израел стартира да слага за повторно бустерни дози на хора с отслабена имунна система, а през януари разшири акцията, включвайки всички, навършили 60 години, и медицинския личен състав.

Здравното министерство на Израел съобщи, че първата подсилваща доза усилва отбраната седем дни след слагането й, само че още не е дала данни за ефикасността на четвъртата доза.

В Израел (с население от 9,4 милиона) са доказани към 1,7 милиона случая на ковид от началото на пандемията и повече от 8000 умряли от инфекцията.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29878  Първи случай на локално предаване на Омикрон в Пекин Първи случай на локално предаване на Омикрон в Пекин  Протест в Хамбург против антиваксърите Протест в Хамбург против антиваксърите  Директори на учебни заведения желаят изключителна почивка за учениците Директори на учебни заведения желаят изключителна почивка за учениците
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР