Израелските военни са информирали ООН, че около 1,1 милиона палестинци

...
Израелските военни са информирали ООН, че около 1,1 милиона палестинци
Коментари Харесай

Израел нареди евакуацията на 1,1 млн. палестинци в южната част на Газа в рамките на 24 часа

Израелските военни са уведомили Организация на обединените нации, че към 1,1 милиона палестинци от линията Газа би трябвало да се реалокират в южната част на анклава в границите на идващите 24 часа, съобщи Ройтерс, като се базира на изказване рано тази заран на представителя на международната организация Стефан Дюжарик.

" Организация на обединените нации счита, че е невероятно такова напредване да се реализира без опустошителни филантропични последици ", се споделя в изказването.

" Организацията на обединените народи настоятелно приканва всяка такава заповед, в случай че бъде доказана, да се анулира, с цел да се избегне това, което към този момент е покруса, да се трансформира в пагубна обстановка ", добави представителят на международната организация.

Дюжарик сподели, че заповедта на израелските военни се отнася също и за всички чиновници на Организация на обединените нации, както и за тези, които са били подслонени в обектите на Организация на обединените нации, в това число в учебни заведения, здравни центрове и клиники.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР