Израелските власти наредиха нови разследвания на съобщенията за шумове при

...
Израелските власти наредиха нови разследвания на съобщенията за шумове при
Коментари Харесай

Израел разследва съобщенията за прокопаване на тунели в Западния бряг, тъй като местните жители се страхуват от неминуемо нападение в стил на 7 октомври

Израелските управляващи подредиха нови следствия на известията за шумове при копаене под израелски град покрай Западния бряг тази седмица.

Жители на Бат Хефер оповестиха, че са чули звук от копаене под домовете си, който се намира тъкмо оттатък границата с град Тулкарем на Западния бряг.

Длъжностни лица са направили три предходни инспекции и не са разкрили доказателства за тунелиране, само че градският съвет в този момент е наредил спомагателни две инспекции, съгласно Times of Israel.

Един гражданин на Бат Хефер е записал шумовете и ги е пуснал в обществено предаване, съгласно израелските медии.

Гражданите в цялата страна остават в положение на нараснало напрежение, защото се опасяват от нова офанзива, сходна на клането на Хамас от 7 октомври.

„ Ние одобряваме отчетите доста съществено и работим изключително, с цел да проверим казуса по обстоен и професионален метод, като използваме разнообразни способи. До момента са осъществени три инспекции, а в идващите дни ще има още две. Досега ня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР