Израелските сили снощи са убили най-малко петима палестинци на окупирания

...
Израелските сили снощи са убили най-малко петима палестинци на окупирания
Коментари Харесай

Израелските сили са убили най-малко петима палестинци на Западния бряг

Израелските сили нощес са умъртвили минимум петима палестинци на окупирания Западен бряг, се споделя в изказване на палестинското министерство на опазването на здравето, представено от Ройтерс.

Двама палестинци от град Саир, са умряли от рани, получени в резултат израелска пукотевица, се споделя в изказването. Здравното ведомство по-рано заяви за гибелта на различен палестинец от бежанския лагер Каландия.

Най-малко 22 други палестинци са били ранени от патрони при конфликти с израелските сили в лагера, заяви палестинският Червен полумесец.

Израелските сили също по този начин са умъртвили двама палестинци в автомобил и са задържали други двама по време на нахлуване в град Калкилия, заяви формалната палестинска осведомителна организация УАФА, без да даде повече детайлности. В отговор на питане по отношение на случая, израелски боен представител съобщи, че " там е имало антитерористични действия " и че спомагателни детайлности ще бъдат оповестени по-късно.

На Западния бряг се следи внезапно повишаване на насилието и арестите, паралелно с продължаващата към този момент осем седмици война на Израел против бойците на " Хамас " в линията Газа, отбелязва Ройтерс
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР