Израелските отбранителни сили са конфискували повече от 1,3 милиона долара

...
Израелските отбранителни сили са конфискували повече от 1,3 милиона долара
Коментари Харесай

IDF предполага, че е открадната помощ след намирането на 1,3 милиона долара в брой в куфари в дома на старши член на Хамас

Израелските отбранителни сили са конфискували повече от 1,3 милиона $ в брой, открити в чифт куфари в дома на старши член на Хамас в северната част на Газа, споделиха чиновници.

Членове на Мултидомейн единицата на IDF бяха в дейния регион Джабалия, до момента в който продължаваха да напредват в дребното останали замъци в Северна Газа, когато се натъкнаха на парите, оценени на 5 милиона NIS, валутата, употребена в палестинския анклав и Израел, сподели IDF.

Парите се намират в дома на върховен член на Хамас и се равняват на общата сума, конфискувана от терористите от 7 октомври до края на ноември, съгласно израелските военни.

„ Тези средства – открити в резиденцията на почитан терорист от Хамас – са били предопределени за терористична активност “, написа IDF в X понеделник.

„ За какво биха могли да бъдат употребявани тези пари? Осигуряване на чиста вода, електричество и гориво за жителите на Газа “, добави IDF, като наподобява, че парите са били разграбени от фонда за помощ на Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР