Израелски войски и танкове нахлуха в събота в части от

...
Израелски войски и танкове нахлуха в събота в части от
Коментари Харесай

Израелски удари срещу лагер Джабалия в северната част на Газа убиха повече от 10, раниха десетки

Израелски войски и танкове нахлуха в събота в елементи от задръстения северен регион на Ивицата Газа, който преди този момент бяха заобиколили в продължаващата повече от седем месеца война, убивайки и ранявайки десетки палестинци, споделиха медици и поданици.

Израелските сили също превзеха част от територията в Рафа, южен град до египетската граница, който е цялостен с разселени хора и където стартирането този месец на от дълго време заплашвано навлизане за смазване на позициите на палестинската ислямистка въоръжена формация Хамас разтревожиха Кайро и Вашингтон.

Разкривайки нови пукнатини в държавното управление на израелския министър председател Бинямин Нетаняху, Бени Ганц, центристки член на военния кабинет, заплаши да подаде оставка, в случай че десният водач не се съгласи до 8 юни до ден по-късно проект, който ще включва по какъв начин Газа може да бъде ръководена след войната с Хамас.

В това, което израелските медии споделиха, че е резултат от разузнаването, събрано по време на последните нахлувания, военните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР