Израелски специални сили, облечени като лекари и медицински сестри, нахлуха

...
Израелски специални сили, облечени като лекари и медицински сестри, нахлуха
Коментари Харесай

Израелски специални сили, облечени като лекари и медицински сестри, убиха трима след нахлуване в болница

Израелски специфични сили, облечени като лекари и медицински сестри, нахлуха в палестинска болница, убивайки трима обвинени бойци.

Един от въоръжените сътрудници под прикритие даже носеше инвалидна количка в нападението, в което участваха към дузина елитни бойци, някои с маски. Нападението против болница в Дженин на Западния бряг се случи, до момента в който борбите бушуват в Газа и насилието заплашва да избухне в по-широкия район.

Зашеметяващи фрагменти от камерата демонстрират задачата, която се развива, до момента в който командоси влизат в болничното заведение, размахвайки автомати, като имат строшен в потреблението на маскировки. Драмата от действителния живот отразява хитовия израелски сериал на Netflix Fauda, ​​в който командоси под прикритие влизат в окупираната палестинска територия, в една сцена нахлувайки в болница, до момента в който търсят търсен терорист. Държавите от Близкия изток и западните държавни управления чакат американска офанзива за възмездие, откакто трима американски бойци бяха убити през уикенда от иран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР