Израелски официални лица във вторник се нахвърлиха срещу резолюцията на

...
Израелски официални лица във вторник се нахвърлиха срещу резолюцията на
Коментари Харесай

Израел твърди, че резолюцията на ООН е накарала Хамас да отхвърли сделката за заложници

Израелски публични лица във вторник се нахвърлиха против резолюцията на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, призоваваща за преустановяване на огъня в Газа, потвърждавайки, че тя е насърчила Хамас да отхвърли договорката за освобождение на израелските заложници се държи в палестинския анклав.

Резолюцията на Организация на обединените нации от понеделник — която приканва за неотложно преустановяване на огъня и незабавното освобождение на заложниците, хванати от Хамас по време на офанзивата против Израел на 7 октомври — беше призната, откакто администрацията на Съединени американски щати подцени израелския напън да наложете несъгласие.

Решението на Съединени американски щати акцентира възходящото различие сред администрацията на американския президент Джо Байдън и дясното държавно управление на Израел по отношение на воденето на войната, която взе опустошителни жертви върху цивилното население на Газа. Изборът на Вашингтон да не наложи несъгласие на резолюцията накара Израел да анулира визитата на висши чиновници.

Израелски чиновници продължиха да подлагат на критика хода на Съединени американски щати във втор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР