Израелски футболист, играещ в Турция, беше задържан от властите и

...
Израелски футболист, играещ в Турция, беше задържан от властите и
Коментари Харесай

Израелският футболист Сагив Йехезкел е задържан в Турция заради почит към жертвите на 7 октомври

Израелски футболист, играещ в Турция, беше арестуван от управляващите и отхвърлен от клуба си, откакто отдаде респект на жертвите на атентата от 7 октомври по време на мач през уикенда, което провокира гневен отговор от страна на израелските публични лица.

Сагив Йехезкел, нападател на тима на Анталияспор, уточни лентата на китката си, отпечатана със звездата на Давид, както и „ 100 дни “ и „ 7.10 “ след той вкара изравнителния гол в мач от турската Висша лига в неделя вечерта.

Изложението беше необятно възприето като отпратка към заложниците, които към момента се държат от Хамас в Газа 100 дни след нападението на екстремистичната група против евреите положение.

Турските прокурори дадоха отговор, като започнаха следствие против Джехезкел за „ закононарушението обществено подбудителство на социална ненавист и неприязън заради грозните му дейности в поддръжка на клането, осъществено от Израел в Газа “, написа турският министър на правораздаването Йълмаз Тунч в обществените мрежи медийна платформа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР