Израелската полиция публикува шокиращи свидетелски разкази за сексуално насилие от

...
Израелската полиция публикува шокиращи свидетелски разкази за сексуално насилие от
Коментари Харесай

Шокиращи кадри за атаката на Хамас: Свидетели разказват за брутално сексуално насилие

Израелската полиция разгласява шокиращи свидетелски разкази за полово принуждение от страна на терористите от Хамас по време на офанзивата на 7 октомври.

Видеопоказания на очевидци на трагичните събития по време на музикалния фестивал Нова разкриват елементи за изнасилвания, обезобразяване, осакатяване и екзекуция.

Видеокадри и фотоси свидетелстват за брутално полово принуждение. Израелската полиция разполага с голям брой свидетелски разкази.

Малко са оживелите при половите извращения, оповестяват израелските управляващи и всички те сега са в клиники за психиатрично лекуване.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху прикани правозащитни организации да подхващат дейности.

Няма място, до което не може да стигнем, съобщи Нетаняху във връзка разширението на, която към този момент е в сърцето на град Хан Юнис в южната част на Ивицата.

От Хамас се заканиха, че няма да има освобождение на още заложници, до момента в който не спрат военните дейности в Газа. Вижте част от шокиращите свидетелски показания за зверствата от 7 октомври.

" В един миг те я накараха да се наведе и тогава осъзнах, че я изнасилват. После я трансферираха на различен човек. Стоеше на крайници, кървеше. Не знам какво се е случило с нея. Дърпаха косата ѝ, беше гола. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР