Израелската армия заяви днес, че е подложила на артилерийски обстрел

...
Израелската армия заяви днес, че е подложила на артилерийски обстрел
Коментари Харесай

Израел подложил на артилерийски обстрел Ливан

Израелската войска съобщи през днешния ден, че е подложила на артилерийски обстрел регион в Ливан, от който са били изстреляни снаряди против Израел, съобщи Ройтерс, заяви Българска телеграфна агенция.

" Израелските сили за защита понастоящем подлагат на артилерийски обстрел регион в Ливан, от който бе създадена пукотевица " против територията на Израел, се споделя в изказване на израелските въоръжени сили.

Снаряди, изстреляни от територията на Ливан, поразиха израелски боен пост във Фермите на Шабаа рано тази заран, обявиха пред Ройтерс трима източници в областта на сигурността. Според източниците това е станало причина в отговор Израел да подложи на артилерийски обстрел региона в Ливан, от който са били изстреляни снарядите.

" Израелските сили за защита са готови за всички сюжети и ще продължат да работят във всички райони и когато и да е, с цел да подсигуряват сигурността на израелските жители ", се споделя още в изказването.

В момента хиляди израелски бойци извършватоперации в села покрай границата с линията Газа, заяви представителят на израелската войска бригаден военачалник Даниел Хагари, представен от израелски медии.

По думите му множеството от бойците, нахлули на израелска територия, са убити или хванати. Говорителят посочи, че сега не престават интервенции в региона на плажа Зиким, в селата Беери, Кисуфим, Суфа, както и в град Сдерот. Но боевете в този момент са единствено в Беери. В други обитаеми региони военните прочистват региона, търсейки бойци на Хамас, оповестява БГНЕС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР