Израелската армия заяви, че нейните сухопътни сили, подкрепени от изтребители

...
Израелската армия заяви, че нейните сухопътни сили, подкрепени от изтребители
Коментари Харесай

Израелската армия е извършила целенасочен рейд в Газа с изтребители и дронове

Израелската войска съобщи, че нейните сухопътни сили, подкрепени от изтребители и дронове, са направили " целеустремен рейд " в Газа през миналото денонощие, съобщи Агенция Франс Прес.

" През последното денонощие сухопътните сили на ЦАХАЛ, съпроводени от изтребители на ЦАХАЛ и безпилотни летателни апарати, направиха спомагателен целеустремен рейд в централната част на линията Газа ", се споделя в изказване на армията. " ЦАХАЛ идентифицираха и поразиха голям брой терористични цели, в това число площадки за изстрелване на противотанкови ракети, военни командни и контролни центрове, както и терористи на Хамас ", се споделя в него, като се прецизира, че войските " са напуснали региона в края на активността ".

Черно-бели фрагменти, оповестени от военните, демонстрираха колона от бронирани машини, до момента в който гъст облак прахуляк се издига в небето след ударите.

Предишната нощ армията организира сходна сухопътна интервенция с потребление на танкове и пехота в северната част на палестинската територия.

Последните нахлувания се случиха, откакто министър-председателят Бенямин Нетаняху повтори по-рано тази седмица, че Израел се " приготвя за сухопътна атака ".

Смъртните случаи в Газа са най-високите, откогато Израел едностранно се изтегли от палестинската територия през 2005 г.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР