Израелската армия публикува в събота (14 октомври) видеозапис на артилерийски

...
Израелската армия публикува в събота (14 октомври) видеозапис на артилерийски
Коментари Харесай

Израел удари терористична клетка“ в Ливан

Израелската войска разгласява в събота (14 октомври) видеозапис на артилерийски удари по това, което описаха като „ терористична клетка “ на границата с Ливан.

В публично прессъобщение от Израелските отбранителни сили (IDF) се споделя, че изображенията от военна камера демонстрират „ терористична клетка, която се е пробвала да проникне от Ливан на израелска територия “ в събота сутринта.

Не се показва дали задачата е била „ Хизбула “, макар че израелската войска разгласява изказване, в което се споделя, че е блъснала цел на „ Хизбула “ в Ливан в отговор на „ инфилтрацията на неидентифицирани въздушни обекти в Израел “ и пукотевица по израелски дрон.

Районите от другата страна на южната ливанска граница с Израел са били място на многократни конфликти, откогато войната избухна на юг сред Израел и „ Хамас “. Бойци на „ Хамас “ нападнаха от линията Газа преди седмица против израелски цивилни и бойци, предизвиквайки тежки бомбардировки на Газа.

Междувременно палестинците демонстрираха видео на израелска въздушна офанзива против Газа, която поразява палестински избавителен екип по време на интервенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР