Израелската армия е нанесла удари по три военни поста в

...
Израелската армия е нанесла удари по три военни поста в
Коментари Харесай

Израел отново нанесе въздушни удари срещу Сирия - заради провокация

Израелската войска е нанесла удари по три военни поста в Сирия в отговор на прехвръкване на сирийски безпилотен уред над израелска територия. Това се споделя в официално съобщение, публикувано от армейската пресслужба на еврейската страна, съобщи БГНЕС.
" Армията нанесе удари по три военни поста в Сирия в отговор на проникването на сирийски дрон на територията на Израел. Той беше прихванат от израелските сили ", се споделя в известието. " Армията и отсега нататък уверено ще работи срещу всички опити за нарушение на суверенитета на Израел и причиняването на вреди на израелски цивилни лица ", се показва още в изказването.
Израелските военни благодарение на Противовъздушна отбрана " Пейтриът " прихванаха сирийски безпилотен уред, който беше навлязъл на 10 километра във вътрешността във въздушното пространство на еврейската страна.
" Армията на Израел счита сирийския режим за виновен за всичко, протичащо се на негова територия и го предизвестява да не позволява сходни дейности против израелската войска “, обявиха от армейската пресслужба на Израел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР