Израел стои зад в неделя, предназначена да наруши преговорите по

...
Израел стои зад в неделя, предназначена да наруши преговорите по
Коментари Харесай

Техеран: Катастрофата в Натанз цели провал в преговорите по ядрената сделка

Израел стои зад в неделя, предопределена да наруши договарянията по нуклеарната договорка. Това съобщи иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф.
" Израелските политици и военни искрено декларират, че няма да разрешат прогрес и анулация на несправедливите наказания против Техеран и през днешния ден считат, че са постигнали задачата си ", сподели той, отговаряйки на въпрос за случая в Натанз.
Дипломатът добави, че „ реакцията на Израел ще бъде още по-голям прогрес на Иран в нуклеарната област “, цитира организация IRNA.
Зариф добави, че " елитът и народа на Иран би трябвало да внимават да не попаднат в хитрия капан, основан от израелските управляващи ".
БГНЕС напомня, че тази заран Иранската организация за атомна сила заяви, че е зародила повреда в електроразпределителната мрежа в завода за обогатяване на уран в Натанз, че няма потърпевши и няма замърсяване на околната среда, а аргументите за случая се откриват. По-късно вицепрезидентът на Иран и ръководителят на организацията за атомна сила в страната Али Акбар Салехи съобщи, че случаят е офанзива и демонстрация на " нуклеарен тероризъм ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР