Израел нанесе удари в сирийската столица Дамаск рано тази сутрин,

...
Израел нанесе удари в сирийската столица Дамаск рано тази сутрин,
Коментари Харесай

Израел нанесе удари в Дамаск

Израел нанесе удари в сирийската столица Дамаск рано тази заран, оповестиха сирийски държавни медии, представени от Ройтерс и Българска телеграфна агенция. 

Световната организация означи, че това е следващото нахлуване в границите на близкоизточния спор, жарък от войната на Израел против радикалната палестинска формация " Хамас " в линията Газа.

Експлозия е отекнала тази нощ в Дамаск, съобщи по-рано Ройтерс, като се базира на САНА. В тази информация не се даваха детайлности, само че след това САНА разгласи, че израелските сили са взели на прицел жилищна постройка в централния квартал на Дамаск " Кафр Суса ".

За момента към момента не е ясно дали има жертви. Израел нормално не разяснява информации за удари в Сирия, напомни Ройтерс.

Според сирийската държавна телевизия гърмежът е бил резултат от " израелската експанзия ", добави Ройтерс, като разясни, че от години израелската войска обстрелва свои цели на сирийска територия, които са свързани с Иран.

Подобни удари са зачестили след 7 октомври предходната година, когато " Хамас " атакува изненадващо израелската територия, предизвикайки войната в линията Газа, показва Ройтерс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР