Израел е извършил тази нощ операции с танкове в северната

...
Израел е извършил тази нощ операции с танкове в северната
Коментари Харесай

Танкове влязоха в северната част на Ивицата Газа

Израел е направил тази нощ интервенции с танкове в северната част на Ивицата Газа. Били са открити, атакувани и унищожени обекти на Хамас.

Според израелското военно радио това е било най-голямото сухопътно нахлуване в Газа от началото на ударите.

Израелските бойци " са напуснали Газа " след края на интервенциите. От военното министерство оповестиха, че рейдовете са част от подготовката на идващия стадий от интервенцията.

В телевизионно послание израелският министър председател удостовери, че Израел приготвя сухопътна интервенция в Газа, разгласи в телевизионно послание израелският министър председател.

Бенямин Нетаняху съобщи, че задачата е бъдат унищожени военните и държавните сили на Хамас. Началото на интервенцията не е ясно.

Израелският министър председател уточни, че няма да разкрие детайлности, с цел да отбрани живота на бойците, само че акцентира, че военният кабинет работи непрекъснато, за реализиране на победа. Всички членове на Хамас са обречени, сподели още Нетаняху.

" Подготвяме се за влизане в Газа. Няма да прецизирам по кое време, по какъв начин и какъв брой. Времето на интервенцията се дефинира с консенсус от военния кабинет. Заедно с началника на щаба и кабинета работим, с цел да осигурим идеалните условия за нашите войски за идващите интервенции. Отново приканвам популацията в Газа, което не е забъркано да се изтегля на юг ", съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР